ANKETNA VPRAŠANJA ZA NAVTIKO

Obvezno preberi!!!

Moderator: moderator

GOBEC

ANKETNA VPRAŠANJA ZA NAVTIKO

OdgovorNapisal/-a GOBEC » Sr Nov 19, 2008 19:08

Pozdravljeni.

Če ima kdo čas, bi prosil če lahko izpolne na spodnjem linku anketna vprašanja. Hvala

********cenzura linka************
Administrator, Morjeplovec.net
gorenjc
Admiral
Kraj: LJ

OdgovorNapisal/-a gorenjc » Sr Nov 19, 2008 19:41

Mislim, da bi bilo fer malo več povedat, kdo je "naročnik" ankete, njen namen, pa še kaj.
Če bi predlagal anketo nekdo, ki sodeluje na forumu, bi se razumelo, da je njen namen pridobivanje podatkov kot zanimivost, glede na to, da se je nekdo prijavil na forum samo s tem namenom, je pa malo preveč "provokativno"........ ali pa bi se našel še kakšen drug izraz.
Uporabniški avatar
nemo
Admiral
Kraj: SLOBALA

OdgovorNapisal/-a nemo » Sr Nov 19, 2008 20:17

http://www.surveymonkey.com/

Meni to disi na komercialno uporabo podatkov, od katerih mi Morjeplovci ne bomo imeli nobene posebne koristi. Ce pa "gobec" misli drugace, naj me prosim popravi. Ta forum je nastal zaradi tega, ker tisti, ki imajo vec znanja pomagajo tistim, ki ga imajo manj. Tako naj tudi ostane!!!!!!
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Sr Nov 19, 2008 21:40

Odkar sem pred šestimi leti VELIKODUŠNO :lol: sodeloval na nekakšni anketi in so mi potem čez tri dni vdrli v osebni avtomobil :evil: ,pred domačo hišo,ter ga poskušali spravit v pogon(pa se ni dal! :lol: ) ne sodelujem več na NOBENI ANKETI!!!!!!!!!!!!!!!! :!:
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Nov 19, 2008 23:26

Gobec, link sem cenzuriral, ker si, kot so povedali že pred mano, premlo pojasnil, za kaj gre...
Obrazloži nam in če bo tehtno vrnemo link.

LP, Administrator
gobbi
Viceadmiral
Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA

OdgovorNapisal/-a gobbi » Če Nov 20, 2008 17:48

Kaka anketa neki ,pravo službo si naj najde pa naj ne gnjavi ljudi.Najbol popizdim ko me v nedeljo keri kliče pa pove da po statistiki je največ ljudi na razpolago ravno v nedeljo popoldan mamicu jim nabijem.
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Če Nov 20, 2008 18:13

Pomojem, če bi že želel pojasniti zakaj potrbuje anketo bi to že storil. Poleg tega se pa k anketam ne pristopa na tak način. Pravilno, da si jo cenzuriral

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta