Admin!
Zakaj ne dodaš na fotum možnosti izpisa samo tistih vnosov, ki so bili vpisani samo zadnjih 24, 48 ur, ali pa zadnji teden in podobno. približno takole, kot imajo tule: http://www.paragliding-slovenia.si/
LP!
Pregled zadnjih vnosov
Moderator: moderator
Ali to pomeni, da če recimo če se prijavim, preberem pol novih neprebranih tem in potem moram iti nujno nekam, čez eno uro me forum avtomatsko odlogira in ko se prijavim ponovno so vse ostale teme že označene kot neprebrane?
Mislim da to manjka in sma z adminom že govorila o tem, da se bo to tudi uredilo.
Mislim da to manjka in sma z adminom že govorila o tem, da se bo to tudi uredilo.
Guma je guma, zaenkrat.
Res je, so pomankljivosti v trenutni phpBB verziji, ki je že precej stara. Novejšega phpBB namenoma nisem nalagal, ker so mi to odsvetovali tisti, ki se na te zadeve spoznajo. Kakor sem sedaj obveščen je trenutno tudi phpBB naredil precej okrog varnosti in je trenutna rešitev ponovno dobra in stabilna...
Sem pa obljubil, da bomo čez to zimo forum popolnoma zamenjali z nečim bolj resnim. Načelno to naj nebi bil phpBB ampak nekaj plačljivega, ki nudi več možnosti. Zahtevana je tudi popolna integracija v Joomlo na kateri teče portal, saj mi bo to močno olajšalo administracijo... Pred časom je bil favorit vBulletin, kaj pa je trenutno pa nisem na tekočem, bom pa zagotovo v kratkem, saj je čas, da se aktivnosti okrog tega prično.
Sem pa obljubil, da bomo čez to zimo forum popolnoma zamenjali z nečim bolj resnim. Načelno to naj nebi bil phpBB ampak nekaj plačljivega, ki nudi več možnosti. Zahtevana je tudi popolna integracija v Joomlo na kateri teče portal, saj mi bo to močno olajšalo administracijo... Pred časom je bil favorit vBulletin, kaj pa je trenutno pa nisem na tekočem, bom pa zagotovo v kratkem, saj je čas, da se aktivnosti okrog tega prično.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Ja, tudi meni bi kdaj prišlo prav, da bi rekel, koliko nove prispevke naj mi pokaže. Ko me namreč forum odjavi (kar naredi samodejno, če dovolj dolgo časa ni aktivnosti), lahko obdrižim seznam nepogledanih v oknih brskalnika. Če pa se vmes brskalnik sesuje, restarta zaradi posodobitve kakega vtičnega modula ali kaj podobnega, pa tudi to zgine.
No ja, bo, ko bo, če bo šlo...
No ja, bo, ko bo, če bo šlo...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost