Na barki mi je močna burja uničila instrument za merjenje hitrosti in smeri vetra na vrhu jambora.
Barka je kasko zavarovana in je na hrvaškem. Ali je lahko to predmet povračila škode in s katere police (osnovne ali kasko)?
Ne vem kako bi ocenil vrednost merilca hitrosti od raymarina ST60+. Za windex sem našel.
Hvala za odgovore
Prijava škode na plovilu
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Pozdravljen,
meni je lani odtrgalo sonar in razbilo šipo na Garminu. V kasko zavarovanje plovila mi štejejo samo tisto, kar je originalno tovarniško vgrajeno na plovilu, kar pa v tem primeru seveda Garmin ni. Zato bi moral imeti vsako stvar še posebej zavarovano, torej vsak instrument s serijsko številko itd... Če pa temu ni tako, so me pa nategnili, ne bi bilo prvič
lp
meni je lani odtrgalo sonar in razbilo šipo na Garminu. V kasko zavarovanje plovila mi štejejo samo tisto, kar je originalno tovarniško vgrajeno na plovilu, kar pa v tem primeru seveda Garmin ni. Zato bi moral imeti vsako stvar še posebej zavarovano, torej vsak instrument s serijsko številko itd... Če pa temu ni tako, so me pa nategnili, ne bi bilo prvič
lp
Green to green or red to red, safely go ahead!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti