Sveže novice iz Lijepe naše

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

andrejv
Admiral
Kraj: Ljubljana, Koper

OdgovorNapisal/-a andrejv » To Jul 03, 2012 23:17

Marchi napisal/-a:V Frapi v Rogoznici je po novem pumpa. V marini do konca in levo.
Plavajoča. Mogoče komu prav pride.

Jaz sem na njej tankal pred 10timi dnevi. Zelo prijazni, vse naredijo sami, imajo dizel in bencin, pa tudi tocilne avtomate ki tankajo s 150 litri na minuto. Nameravajo pa odpreti se nekaj takih pump po obali, menda 30. Edino kar se mi zdi je, da zna biti gorivo nekoliko drazje kot drugod. Jaz nisem preverjal cene, ampak ker tankam samo 100 litrov dizla mi je bilo vseeno.
Klino
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Klino » To Jul 03, 2012 23:47

andrejv napisal/-a:Edino kar se mi zdi je, da zna biti gorivo nekoliko drazje kot drugod.

Pa je to sploh možno? Pri nas je namreč omejitev najvišje možne cene goriva.

Glede na to, da imamo še vedno podobne zakone kot Hrvati bi znali imeti tudi oni enako.
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Sr Jul 04, 2012 00:26

Klino napisal/-a:
andrejv napisal/-a:Edino kar se mi zdi je, da zna biti gorivo nekoliko drazje kot drugod.

Pa je to sploh možno? Pri nas je namreč omejitev najvišje možne cene goriva.

Glede na to, da imamo še vedno podobne zakone kot Hrvati bi znali imeti tudi oni enako.

Možno, možno!!!

Razlike v cenah goriv na otokih so in bodo.

Jasno je da je logistika oskrbovanja le teh z večjimi stroški. Pa še relativno malo jih je na Jadranu. Lošinj, Novalja na Pagu, Preko na Ugljanu in Zaglav na Dugem so vse stacionirane, kar je na otokih za srednji Jadran. Še kakšna preemična in konec.
Morda me kdo še popravi, če nisem bil točen.

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti