Privezi na SLO obali
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Privezi na SLO obali
Zanima me, ali ima kdo kakšne informacije, kako je v Sloveniji urejeno glede kratkotrajnih privezov. Zanima me namreč kakšna je procedura, če se pripeljem v Koper, Izolo ali Potrorož. Ali je možen privez za kratek čas npr. 1 uro da greš malo po mestu in se potem odpelješ.
lp
Bine
lp
Bine
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Univerzalni nasvet je, da prosiš lokalnega ribiča, če ti dovoli, da se vežeš nanj. Meni so vedno dovolili in še prav nikjer me nihče ni odslovil. Z nekaterimi pa smo celo stkali prijateljsta, ki trajajo že mnoga leta.
Sicer pa tudi mene zanima popis pomolov pri nas, kjer lahko za kratek čas privežeš barko.
Koper: ??? Hudimana naredili so nove pomole ampak niti enega priveza
Izola: izven sezone, carinski pomol z notranje strani
Portorož: Pred Bernardinom ampak ni priporočljivo saj jahte, ki glisirajo v marino naredijo zelo velike valove.
LP NT
Sicer pa tudi mene zanima popis pomolov pri nas, kjer lahko za kratek čas privežeš barko.
Koper: ??? Hudimana naredili so nove pomole ampak niti enega priveza
Izola: izven sezone, carinski pomol z notranje strani
Portorož: Pred Bernardinom ampak ni priporočljivo saj jahte, ki glisirajo v marino naredijo zelo velike valove.
LP NT
Zdravo pubeci...
Izola je stanje sledeče:
- urejeni so pomoli oziroma privezi za t.i. dnevni privez.
- cena je 2,5eur na dan za tekoči meter plovila ...
- ostale info na luški kapetaniji
vir: pred cca. 14 dnevi se je moj oče oglasil na kapetaniji v Izoli...
Druga opcija je iskanje/tkanje prijateljskih vezi z domorodci kot je bilo napisano nekaj postov nazaj.
Izola je stanje sledeče:
- urejeni so pomoli oziroma privezi za t.i. dnevni privez.
- cena je 2,5eur na dan za tekoči meter plovila ...
- ostale info na luški kapetaniji
vir: pred cca. 14 dnevi se je moj oče oglasil na kapetaniji v Izoli...
Druga opcija je iskanje/tkanje prijateljskih vezi z domorodci kot je bilo napisano nekaj postov nazaj.
Ja tudi v izolski marini se lahko vežeš na bok med pomoli A in B ter B in C. Sem velikokrat videl tam stat kakšno barko. Kakšen pa je bil interni dogovor v ozadju, pa ne vem. Ali veliko, ali malo pivo?
Sicer pa sta tam dva fejst mornarja Zdravko in Milan. Ostali so bolj tečni
Sicer pa sta tam dva fejst mornarja Zdravko in Milan. Ostali so bolj tečni
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
dnevni privezi so v izoli organizirani, jih pa nima čez kapitanija, ampak komunala.
cena je 3€ (z ddv) na meter na dan, za 2 urci je pa brezplačno.
je pa za to rezerviran plac na desni strani (gledano z obale) prvega pomola vizavi bencinske črpalke, so tudi table na pomolu.
za daljše barke (12m+) je pa plac za dnevne priveze na bivšem carinskem pomolu.
lp
cena je 3€ (z ddv) na meter na dan, za 2 urci je pa brezplačno.
je pa za to rezerviran plac na desni strani (gledano z obale) prvega pomola vizavi bencinske črpalke, so tudi table na pomolu.
za daljše barke (12m+) je pa plac za dnevne priveze na bivšem carinskem pomolu.
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost