nov zakon
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
nov zakon
ne vem če bom prav vprašal...ampak slišal sem ds mora barka vsakih 18 mesecev zapustiti hrvaško...a kdo kaj ve o tem zakonu...al mogoče kdo ve kje bi lahko kaj prebral o tem....
malo pod tvojim vprašanjem..... za dva dni branja..
drugače pa funkcija "išči" zelo dobro deluje.....
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=9863
LP
drugače pa funkcija "išči" zelo dobro deluje.....
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=9863
LP
še mal pa bo.... 
MareC napisal/-a:elkodu napisal/-a:preveč branja...mene zanima kako enostavno speljat to zadevo, glede na to da imam barko v zadru in se mi ne gre ravno do slovenije....
lenoba pa še frajer povrh
ne eno ne drugo....res pa je da nimam časa to vse prebrat...rad bi samo čimbolj enostavno.....
res pa je da sem komaj letos vstopil v svet jadranja in rabim še na tisoče nasvetov da se mal izšolam....
a to pomeni da se morem javit v zadru na carini se odpeljat do slo in se prijavit na slo carini....
al se javim v zadru na carini in se zapeljem mal proti italiji pa nazaj v zadar
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Ja trenutno je za zadarsko področje to zadar, ker so otoške kapetanije zaprte...
- Luška kapetanija
- carina
- policija
potem pa po taki poti nazaj... izstop iz hrvaške se smatra za izplutje 12nM id zadnjega otoka.. če pa si letos začel, pa je to prava šola v tem času.. se pravi skozi malo proveso mimo kornatov in konca dolgega otoka, potem pa 12nM naravnost pa nazaj.... slikaš GPS ko si tam pa je...da imaš dokaz... pa vzami zraven še enega, ki je kak mesec pred tabo začel jadrat, če bi bilo slučajno treba vrvi lepo zložit.
Drugače pa gremo carji kar z avtom to uredit.. samo moraš pa imeti rekvizite pri sebi.. vrečka piva za kapetana, da te najavi naprej... itd..
- Luška kapetanija
- carina
- policija
potem pa po taki poti nazaj... izstop iz hrvaške se smatra za izplutje 12nM id zadnjega otoka.. če pa si letos začel, pa je to prava šola v tem času.. se pravi skozi malo proveso mimo kornatov in konca dolgega otoka, potem pa 12nM naravnost pa nazaj.... slikaš GPS ko si tam pa je...da imaš dokaz... pa vzami zraven še enega, ki je kak mesec pred tabo začel jadrat, če bi bilo slučajno treba vrvi lepo zložit.
Drugače pa gremo carji kar z avtom to uredit.. samo moraš pa imeti rekvizite pri sebi.. vrečka piva za kapetana, da te najavi naprej... itd..
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Pojdi v Zadar uredi odjavo nato čez kakih 8 ur pojdi nazaj in naredi prijavo. Nekaj takega je čez kornate na mednarodne vode in vse bo tako kot treba. Verjemi preverjeno!!
Barka je lah ta čas na privezu. Sam tolk za info. Aja zakaj Zadar? Najbljižji ti je , pa Sali je pozimi zaprt!
Nekako tako kot je napisal DRE
Nekako tako kot je napisal DRE
Nazadnje spremenil dušan, dne Sr Dec 19, 2012 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Morje je od vseh opojnosti,največji opij
DR.E napisal/-a:Ja trenutno je za zadarsko področje to zadar, ker so otoške kapetanije zaprte...
- Luška kapetanija
- carina
- policija
najlepša hvala...tak odgovor sem iskal...tud teb sem dolžan kak vrček pive
- jutri pa res
- Viceadmiral
- Kraj: Maribor
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost