Plovba na Hrvaškem z slovesnko reg
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Pozdravljeni!
Zanima me, ali lahko na Hrvaškem vozim čoln z slovensko registracijo, ki je registriran na prijatelja in imam slovenski izpit, če ne kaj potrebujem?
Najlepša hvala za odgovor.....
LP
Zanima me, ali lahko na Hrvaškem vozim čoln z slovensko registracijo, ki je registriran na prijatelja in imam slovenski izpit, če ne kaj potrebujem?
LP
Re: Plovba na Hrvaškem z slovesnko reg
garnier napisal/-a:Pozdravljeni!
se pravi on overi v slo potrdilo, kje se pa uredi pa tale popis?
LP
Pravopís je skupek pravil o pisavi, rabi črk in ločil, pisanju skupaj ali narazen, deljenju besed itn.
Priporočam tole , ker je pa malo preveč napak. Ne skačem na vsako napako, toda že v naslovu sta dve, naprej v zelo kratkem tekstu se piše brez ločil, ...
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
garnier napisal/-a:Gospodu Pajer1, se iskreno opravičujem, ker sem se v naslovu dvakrat zmotil in sem bil na to opozorjen, kot da sem v šoli.
Če pa v pogojih sodelovanja v forumu piše, da so slovnične napake prepovedane, se pa še enkrat opravičujem.Ne bo se ponovilo.
S spoštovanjem
Garnier pozdrav,
Informacije na temo, ki te je zanimala si dobil hitro in natančno, kar je odlika tega foruma. Če nekdo nekaj rabi, potem mu to zagotovimo hitro in kar se da enostavno. Tudi tako, da sam poiščeš na internetu, če tisti, ki to rabi ne najde (ali kaj druga).
Vedno pa se držimo enega pravila, slovenščine, slovnice in jasnosti besedila. Saj lahko le tako forum ostane uporaben in prijeten za branje. Tako Ljubljančani, kot Štajerci ali Koroščani, skupaj s Primorci in Dolenjci, se trudimo, da smo v okviru slovnice....
Če ne druga je zelo pomembno, da pišeš pravilno ker s funkcijo iskanje potem drugi to najdejo. Če napišeš narobe, recimo ČOLEN namesto ČOLN, te besede ne boš našel med 150.000 prispevki in forum postaja neuporaben.
Pa lep dan....
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
garnier napisal/-a:Gospodu Pajer1, se iskreno opravičujem, ker sem se v naslovu dvakrat zmotil in sem bil na to opozorjen, kot da sem v šoli.
Če pa v pogojih sodelovanja v forumu piše, da so slovnične napake prepovedane, se pa še enkrat opravičujem.Ne bo se ponovilo.
S spoštovanjem
Vse dobronamerno. Brez obtoževanja in sarkazma, ker tukaj smo da delujemo, gradimo, se učimo in konec koncev zabavamo.
Če pogledaš moj način pisanja odkar sem se prijavil (Ned Dec 2007 17:39), vidiš, da se s prakso zelo napreduje. Sem delal veliko pravopisnih napak in verjetno jih še danes. Trudim se jih zmanjšat na minimum, ali preprosto brez. Potrebno se je zavedat, da se da in potem malo potrudit.
Pomen ločil je tukaj zelo pomemben!
Zapreti ne, izpustiti!
Zapreti, ne izpustiti!
Tukaj se vidi, kako pomembna je vejica.
Intakodalje ........
LP
.
pajer 1
LUNA557 napisal/-a:Gariner najbolje da pokličeš koga,ki ima čoln reg. pod cro. zastavo mu daš za pivo in gorivo pa boš imv najman problemov.![]()
LUNA, za hr. čoln potrebuješ ravno tako overjeno punomoč za upravljanje, le popisa oseb ne rabiš. Je pa večja težava v tem, da se plovila ne posoja vsakemu za pir, ampak le tistemu, ki mu resnično zaupaš. Samo izpit je mnogoooo premalo.......
mirno morje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti