OdgovorNapisal/-a bojan11 » So Feb 01, 2020 06:23
Gonzales23, da povem še jaz, tako kot so ti predhodniki objasnili.
Za začetek štejejo samo dokumenti, se pravi (po domače, da bo bolje razumljivo):
1. NDM avta - ti lepo piše v homologaciji. Jozko je navedel podatek da je NDM tvojega vozila 2510kg
2. NDM prikolice - ti tudi lepo piše v homologaciji. Jozko je navedel podatek da je NDM tvoje prikolice 1300 kg
V primeru da vsi ti podatki držijo je sledeče:
1. Z B kategorijo z tem avtom te prikolice ne smeš vlečt, ker presegaš skupno NDM 3500kg, v tvojem primeru znese NDM 3.810 kg. V primeru da te policisti zaustavijo, tudi če imaš prikolico prazno, sledi denarna kazen in zaseg prikolice. Avto ti bodo pustili, seveda če je B kategorija veljavna.
2. C kategorija, kot so navedli že predhodniki ti v primeru vleke zgoraj navedene kompozicije ne rabi nič, ker C kategorija je za solo kamijon brez kakršnekoli prikolice
3. Za uradno vleko rabiš ali izpit B kategorije + kodo B96 ali EB kategorijo-kot ti je tudi že bilo navedeno
4. v primeru da izpolnjuješ pogoje pod točko 3, bodi še vedno previden v primeru morebitne kontrole/vaganja s strani policistov, ker kot so ti že vsi predhodniki navedli, se nabere en kup krame v plovilo. Iz prakse ti lahko povem da so me Italijani vagali na izvozu Gorica. Prikolica NDM 3500 kg, avto NDM 3500 kg, plovilo naloženo na prikolici Saver 24 Riviera, v barki cca 50% goriva, rezervoar vode prazen, nobenih osebnih stvari v barki, razen Mercury 5 motorja, tende in bokobrani. Sem bil 100% da se bo Italijan obrisal pod nosom, ampak glej ga zlomka. Vaga pokaže prikolica + tovor, teža po odbitku 10% tolerance skoraj 4 tone, mislim da 3850 kg (nisem siguren, bi moral pogledat na zapisnik) in sem lepo plačal kazen.
5. Ne misli da kaj pomaga vleka ali ponoči, ali ne vem kdaj, gre samo sistem srečen/nesrečen dan, tako da bolje da si ustrezno urediš zadeve, pa preventivno zapelji kompletno kompozicijo na kašno bližnjo vago, da boš 100% o teži prikolice in plovila z vso kramo.