prenos iz slo na hr
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Re: prenos iz slo na hr
Lahko urediš sam neposredno . Pošlješ dokumente na njihovo službo, lahko tu pa uredi tukaj posrednik, teh je itak polno na netu. Meni je zadevo urejal posrednik in ni bilo nobenih zapletov, Kasneje sem plovilo prepisal sam, spet brez težav. Rabiš pa dokazila o lastništvu, izpis iz prejšnjega registra in uradni prevod vseh lsitin v poljski jezik.
Lahko poveš še letni strošek Poljske zastave?
Poljska registracija je trajna, kar pomeni placas prvi vpis in potem nic vec. Placas samo plovno dovoljenje na HR, ce plujes po HR morju.
Kar je pa prbližn isti strošek kot če maš registriran v hr.
Men so pregled čolna naredil tako, da je prišel tam kjer je bil privezan, me pogledal in na pol presenečen rekel "pa dobro izgleda za taljana". In sva šla nazaj v pisarno.
Odvisno je kdo je pa kolk se mu da. Tisti k delajo po par deset vpisov na teden, pa so že bolj proti penziji, ne pretiravajo.
Men so pregled čolna naredil tako, da je prišel tam kjer je bil privezan, me pogledal in na pol presenečen rekel "pa dobro izgleda za taljana". In sva šla nazaj v pisarno.
Odvisno je kdo je pa kolk se mu da. Tisti k delajo po par deset vpisov na teden, pa so že bolj proti penziji, ne pretiravajo.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 1 gost