vodni skuter

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

rterpin1
Desetnik

vodni skuter

OdgovorNapisal/-a rterpin1 » So Nov 21, 2009 09:51

zivio!
Ze v naprej se vam zahvaljujem za odgovor, zanima pa me, kdo od vas ve koliko pride registracija in zavarovanje v sloveniji za yamaho vx 110 hp 4 TAKT yamaha in kako se to obnese za dve osebe. Ne bi jih rad poslusal od moje bolse polovice da so valovi in da skoz tolce tudi ce grem pocasi.
lp
rok
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

Re: vodni skuter

OdgovorNapisal/-a MareC » So Nov 21, 2009 09:57

rterpin1 napisal/-a:zivio!
Ze v naprej se vam zahvaljujem za odgovor, zanima pa me, kdo od vas ve koliko pride registracija in zavarovanje v sloveniji za yamaho vx 110 hp 4 TAKT yamaha in kako se to obnese za dve osebe. Ne bi jih rad poslusal od moje bolse polovice da so valovi in da skoz tolce tudi ce grem pocasi.
lp
rok

verjetno je to okoli cene registracije in zavarovanja dobro povprašat na Kapetanijo in zavarovalnico

glede skuterja bodo pa poznavalci več povedali verjetno ve veliko o tem član jet-ski :wink: :wink:
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » So Nov 21, 2009 11:27

Sicer nimam skuterja samo sem mi zdi da je bolj za norenje vsake tok za pol urce kot pa za kakšno prevažanje naokrog. Kot vidim se pri počasnem vozikanju precej gunca.
LP, G

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov