plovba po ljubljanici
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Re: plovba po ljubljanici
Inšpektor je iz Kopra. Drugače pa malo veslaš, malo se pa pelješ na motor. V Ljubljano pa itak ne grem. Tukaj je precej zakonodaja usmerjena na pravila komercialne plovbe da ne bi na šverc prevažal in na priveze. Ob Ižanki je kot v Benetkah, ima vsak svoj čoln v Ljubljanici in Ižici. Bolj tečnarijo ribiči če prehitro voziš in povzročaš val.
A kdo ve kje je kakšna rampa za čoln med Vrhniko in Bevkami? Moram stestirat če je vse ok, da ne vozim na morje vse skupaj.
Gremo eno dirko naredit, od Tromostovja pa do Livade 

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Boljše od Livade pa do Podpeč i, drugače nas bodo s flašami obmetaval. 
Se kdo še kaj vozi od Livade do Podpeči.
Caa 14 dni nazaj sem videl kar nekaj privat plovil iz centra proti špici in obratno.
Sam bi šel nekje od livade do podpeči. Malo test gumenjaka, malo pa kot zanimivost.
Kolikor sem bral, če se normalno pelješ ni problemov.
Caa 14 dni nazaj sem videl kar nekaj privat plovil iz centra proti špici in obratno.
Sam bi šel nekje od livade do podpeči. Malo test gumenjaka, malo pa kot zanimivost.
Kolikor sem bral, če se normalno pelješ ni problemov.
pod 5m pa 50hp ne pustijo vec 

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Sem se peljal v soboto, prav lepo je moram priznat.
Najlepše se je peljat kar na štantgasu pa honde niti ne slišim.
Prišel sem caa 1/3 poti do Podpeči potem me je pregnal dež.
Je pa pri rampi vodostaj Ižice zelo nizek tako, da kak gumenjak še gre. Poleg tega pa na Ižici delajo nek most in je potrebno dvigovat mrežo da prideš spodaj.
Najlepše se je peljat kar na štantgasu pa honde niti ne slišim.
Prišel sem caa 1/3 poti do Podpeči potem me je pregnal dež.
Je pa pri rampi vodostaj Ižice zelo nizek tako, da kak gumenjak še gre. Poleg tega pa na Ižici delajo nek most in je potrebno dvigovat mrežo da prideš spodaj.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost