Uvoz barke iz hrvaške

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Če Jan 24, 2008 10:19

akisek napisal/-a:Atilone pozdravljen!
Kje na severu si kupil motor in kje si ga našel?Povej malo o motorju in ceni.
L.p.

Pozdravljen Akisek
Motor sem kupil od nemca.Sicer ima že precej let na "puklu", vendar obstaja servisna knjiga (kot pri večini severnjakov ).Motor je Volvo Penta MD 21 A.Dobil sem ga v kompletu, torej; izmenjevalec toplote (l.2007),nov alternator (120 ah ),menjalnik, pogonska os, elisa( katere verjetno ne bom potreboval , je bilo vgrajeno na jadrnici, tudi malo del. ur) izpušni sistem (novo koleno za hlajenje), kompletna elektrika z armaturo (kontrolke, zvočni signal za pregretje, števci, ure, pač vse kaj rabiš.Cena 2000 €.Z garantnim listom serviserja, da je motor v celoti pregledan, izproban in da jeOK. Ah, ja , pa telekomande ( gas, sklopka, volan ).
Oglas je bil na ebay.de .
Sprva sem hotel sam marinizirat, si nabavil polno literature( Bora 2,imam tudi cd ,pdf, ki pa je od Lehmanna 100 x boljši ), samo, za to ceno bi prišel do pr. četrtine.Moram pa reči, da na tako priliko moraš dolgo čakat.Pa do ločitve je prišlo skoraj, zaradi tel. računov.
:lol:
LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost