ODJAVA MOTORJA S ČOLNA

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Maestral9

ODJAVA MOTORJA S ČOLNA

OdgovorNapisal/-a Maestral9 » Ne Feb 27, 2011 11:44

Lep pozdrav. Sem že brskal po forumu, pa mi ni uspelo najti informacije o tem, kako iz vpisnega lista izpisati motor z namenom prodaje motorja. Ker sem s Koroške in se mi zdi pot v Koper zaradi enega papirja nesmiselna, iščem možnost izpisa po pošti. Ali je dovolj, da v Koper pošljem vpisni list za čoln in doma sestavljeno vlogo za izpis motorja in izdajo izspisnega lista. Motor se bo potem vpisal na drugi čoln, ki je vpisan v Izoli. Predvsem vidim problem pri plačilu takse za izpis na daljavo.
ducemoto
Višji štabni praporščak
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a ducemoto » Ne Feb 27, 2011 12:16

Pošlješ papirje, ki si jih naštel. Takso pa plačaš poštarju, ko ti pošljejo papirje nazaj.
Maestral9

OdgovorNapisal/-a Maestral9 » Ne Feb 27, 2011 13:29

ducemoto hvala za informacijo. Takoj jutri pošljem vlogo v Koper. Na izpis pa bom moral verjetno počakati kakšen teden ali ne?
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Po Feb 28, 2011 07:05

V Piranu ali Izoli imajo prakso, da daš denar za takso že v kuverto. Ja, pri urejanju papirjev v Kopru pa plačaš po povzetju na pošti. Zanimivo.
Najboljša varianta pa itak telefon v roke pa poklicat v pristojno kapitanijo, telefonske pa so tukaj
http://www.up.gov.si/si/o_upravi/
Guma je guma, zaenkrat.
Maestral9

OdgovorNapisal/-a Maestral9 » Po Feb 28, 2011 18:49

Hvala. Sem že poslal vlogo za izpis motorja na v Koper. Upam, da so na upravi ažurni in mi bodo vrnili papirje čimprej.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta