zanima me, katere dokumente potrebujem ce hocem zamenjat vgradni motor, in kako to poteka na kapitaniji ko ti vpisujejo nov motor v plovno dovoljenje. ce mores pripeljat coln na prikolici pred kapitanijo al je dovolj da prineses dokumente kateri so potrebni?
hvala za odgovore
zamenjava motorja
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
še eno vprašanje
kaj pri colnih z vgradnim motorjem se ta ne obravnava kot motor pri avtih?ker kolko jst vem zdej avti nimajo vec stevilke motorja. pri avtu ce menjas motor nimas nobenih problemov, saj se smatra kot rezeren del, pri colnih to se ni tako? ce ve mogoce se kdo kaj vec bi prosil ce mi lahko napise, nameravam menjat motor, ker se ga ne splaca popravljat
kaj pri colnih z vgradnim motorjem se ta ne obravnava kot motor pri avtih?ker kolko jst vem zdej avti nimajo vec stevilke motorja. pri avtu ce menjas motor nimas nobenih problemov, saj se smatra kot rezeren del, pri colnih to se ni tako? ce ve mogoce se kdo kaj vec bi prosil ce mi lahko napise, nameravam menjat motor, ker se ga ne splaca popravljat
Ni tako kot pri avtomobilih! Motor ima lastno številko. Če vgrajuješ kakšen mariniziran motor iz avtomobila (samogradnja) je potrebno dobiti neke številke. Zdi se mi da od karoserije avtomobila. Seveda pri tem potrebuješ kup papirjev. Vglavnem na čolnu ni možno imeti motorja brez številk, vsaj legalno ne. Če kupuješ nov motor, bo imel serijsko številko in seveda ustrezne dokumente, med njimi tudi CE normo o izpušnih plinih in podobnem sranju...
LP
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost