dokumenti
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
imam čoln znamke libis l-340 proizveden v ljubljani leta 1971,je pa tak kot tvoj na sliki samo imam lučko vidno 360 na desni strani ter zraven nosilec zastave.sem ga že prebarval.zanima me če je vse vredu z paperji ker imam kupoprodajno pogodbo ter paperje od motorja stari vpisni list pa so zadržali v kopru...
Jaz sem imel zastavici privezani na luč 360, pa nisem imel nobenih problemov, tako da ne vem ali mora biti na desni ali na levi.
Sem pa imel na čolnu nastavek za luč, tako da jo nisem mogu dati na drugo stran.
A nisi v prvem postu te teme napisal, da si kupil klička?
Sem pa imel na čolnu nastavek za luč, tako da jo nisem mogu dati na drugo stran.
tim napisal/-a:imam čoln znamke libis l-340 proizveden v ljubljani leta 1971,je pa tak kot tvoj na sliki samo imam lučko vidno 360 na desni strani ter zraven nosilec zastave.sem ga že prebarval.zanima me če je vse vredu z paperji ker imam kupoprodajno pogodbo ter paperje od motorja stari vpisni list pa so zadržali v kopru...
Luč je vseeno kje je, pomembno je, da je vidna,
360° stopinj je sidrna luč, menda pa na pregledu le-to upoštevajo, kot jamborno.
pri čolnih do hitrosti 5 oz 7 vozlov navigacijske luči niso potrebne.
@tim brez zamere, samo posral si že skoraj vse teme s svojimi vprasanji, kateri se vsi nanasajo le na registracijo...
360° stopinj je sidrna luč, menda pa na pregledu le-to upoštevajo, kot jamborno.
pri čolnih do hitrosti 5 oz 7 vozlov navigacijske luči niso potrebne.
@tim brez zamere, samo posral si že skoraj vse teme s svojimi vprasanji, kateri se vsi nanasajo le na registracijo...
ja na paperjih tko piše drgač ne pa klicek isti kot od DULE NA SLIKAHdule napisal/-a:Jaz sem imel zastavici privezani na luč 360, pa nisem imel nobenih problemov, tako da ne vem ali mora biti na desni ali na levi.
Sem pa imel na čolnu nastavek za luč, tako da jo nisem mogu dati na drugo stran.tim napisal/-a:imam čoln znamke libis l-340 proizveden v ljubljani leta 1971,je pa tak kot tvoj na sliki samo imam lučko vidno 360 na desni strani ter zraven nosilec zastave.sem ga že prebarval.zanima me če je vse vredu z paperji ker imam kupoprodajno pogodbo ter paperje od motorja stari vpisni list pa so zadržali v kopru...
tim napisal/-a:ja sem zasral, ampak pod PRAVILA IN ZAKONI postom tko da ne vidim razloga zakaj ne
orpsti, nisem mislil nič žalega. Sem si vzel premalo časa, da bi razložil kaj sem hotel povedati...
Težje boš dobil odgovore, če boš spraševal v dveh temah stvari, ki dokaj spadajo skupaj. Na tem forumu beseda posrati temo ni mišljeno kot nekaj zelo grdega.
Še enkrat se opravičujem izrazu
Bo pa @admin moral pomojem nas malo umiriti, ker res pisemo vse vprek :S
ja razumem jamamaMicka napisal/-a:tim napisal/-a:ja sem zasral, ampak pod PRAVILA IN ZAKONI postom tko da ne vidim razloga zakaj ne
orpsti, nisem mislil nič žalega. Sem si vzel premalo časa, da bi razložil kaj sem hotel povedati...
Težje boš dobil odgovore, če boš spraševal v dveh temah stvari, ki dokaj spadajo skupaj. Na tem forumu beseda posrati temo ni mišljeno kot nekaj zelo grdega.
Še enkrat se opravičujem izrazu
Bo pa @admin moral pomojem nas malo umiriti, ker res pisemo vse vprek :S
da popravim!Danes sem se prijavil na pregled ki bo v ljubljani na kajuhovi.Vprašal sem kako je z zamenjavo motorja 18k tomos z enakim motorjem z paperji orginal račun ter kupoprodajno pogodbo ,ni pa izpisnega lista,pa mi je odgovoril če imam res orginal račun pa pogodbo da mi bo mogoče naredil vpis ni pa mogel zatrditi....Kako naj zdj spim???namreč ne vem kaj naj naredim.Ali dam novi motor gor pa probam,paperje od starega motorja pa sabo vzamem v primeru da me nebi spustu da mi pol z starim naredi pregled ali pa dam stari motor gor pa tm vprasam če mi naredi vpis za novi motor???kaj je bolje?nebi pa rad padel pa potem spet v koper vozu????cele štale mam.Hvala za pomoč...Čoln sm pa že prebarval ter vse obnovil samo še motor dam gor pol pa slike pokažem...
Nazadnje spremenil tim, dne Če Jun 02, 2011 23:05, skupaj popravljeno 1 krat.
baje če so bili registrerani ni problem če pa ne pa ne bo šlo več razen če nebo možakar dobre volje ter ti prepisal nove številke v paperje......Lahko te pa zajebe...pomoje bolš iti s starim motorjem na pregled pa pol zamenjaš motor sam ne vem kako je s pol če te ustavjo in ugotovijo da maš drugi motor gor....bodo izkušeni fantje bl pomagal če se jim bo dalo kaj pisati....tim napisal/-a:sory za pisavo!imam pa se eno vprasanje glede menjave motorja,ker sem klical za tehnicni pa sem vprasal kako je z zamenjavo motorja imam namrec 18ko gor pa bom zamenju z drugo bolj ohranjeno 18ko gor,imam orginal racun za motor teq kupoprodajno,nimam pa nobenga izspisnega paperja,pa mi je odgovoril da dvotaktnih motorjev praviloma ne smes menjat ampak da nej probam ker me lahk spusti.kaj nj zdj menjam al kaj?ali kdo ve kok so zatezeni?
kaj so kekci danes sem spet v koper klicu mi je moižakar preveru številke od motorja ter mi je povedal da motor ni bil vpisan na noben čolen žato zadostuje orginal račun od motorja...če bi pa bil vpisan bi pa rabu izpisni list.ampak a ni tako da če 2t motor ni bil vpisan da se ga ne da več vpisat???vsak mi drugače govori
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov