Po drugi strani pa ko vidim češke turiste z nabasanimi vozili hrane, pijače, mleka, tako da se niti iz vozila ne vidi, je z vidika varnosti v cestnem prometu to kar v redu odločitev.....
Pozdrav, D.
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
opus napisal/-a:atilone napisal/-a:Pa ne bo ostalo samo pri Čehih. Če bodo vaši vodilni politiki nadaljevali z tako samovlado in ne sprejemanja mnenj in opozoril , drugih držav, bo Hrvaška padla globoko, zelo globoko. V Istri in Dalmaciji imam precej kolegov, da ne rečem prijateljev, za katere mi je hudo in jim želim vse naj naj, da se izvlečejo iz krize, katera rase z vsakim dnem.
Drugarski pozdrav u Pulo!
LP
Pozadina taksne odloke je usklajevanje zakonov z evropsko unijo. Ce hocemo v evropo moramo imeti enake zakone.
Interesantno, ne?
Mi nocemo zabraniti uvoz mesa, nas pa evropa (vi) prisilite. Omejitev uvoza mesa (tudi iz hrvaske) v evropo je ze precej cajta.
Jaz tudi mislim da gremo globoko.![]()
P.S.
Upam da me zastopite v slovenscini ker nisem nikoli pisal, govoriti pa ze dobro znam.
Novinec napisal/-a:Opus, dober si in nič ti ne zamerimo. Vendar sem mnenja, da se držimo tistega kar so napisali. Če imamo za marine, pa barke raznih dolžin, pa za gorivo, ki ga poženemo po morju,.... potem imamo tudi za nakupe v hrvaških trgovinah. Jaz osebno bom kupoval na hrvaškem, ker se mi zdi brez veze vlačit zadevo od doma. Pa še na tržnico grem rad, pogledam kaj svežega, potem še kaj zraven kupim, itd. Ljudje božji, a zadaj bom pa še meso iz svoje skrinje nesel na morje, ... lepo vas prosim. Če ne morem zapravit nekaj kun pol pa bolje da sem doma, našparam, pol pa grem. Ne hodim vsak dan na večerje v gostilne in konobe, na barki si bom pa večerjo naredil iz frišnega fojtra. Pa brez zamere.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti