Sedaj izgleda kot da sem jaz robot

pa nisem, tudi sam sem človek, navdušen pomorščak ki marsikaj razume...tudi tukaj do 10 € razume

pa še to je za kazensko ovadbo če smo natančni...no pa pustimo to.
Rad pa bi opozoril še na nekatera druga dejstva. Ker se bom letos zopet oglasil v tem mandraču, sem skupaj s kolegom ki dela na drugem inšpektoratu pogledal še drugo plat zgodbe, ki pa je sledeča:
Rad bi namreč spomnil na Zakon o vodah (Uradni list št. 67/2002), ki v 30. členu določa, da sta morje in vodno zemljišče morja naravno morsko javno dobro. Zemljišče, ki neposredno meji na vodno zemljišče morja, pa je po 29. členu istega zakona priobalno zemljišče in sega 25 metrov od meje vodnega zemljišča.
Po 38. členu omenjenega zakona mora lastnik ali drug posestnik vodnega, priobalnega ali drugega zemljišča dopustiti vsakomur neškodljiv prehod čez svoje zemljišče do vodnega ali morskega dobra, ter dopustiti splošno rabo vodnega ali morskega dobra.
Nadalje 37. člen Zakona o vodah določa naslednje:
Raba priobalnega zemljišča, ki je neposredno povezana s splošno rabo
Na vodnem ali priobalnem zemljišču ni dovoljeno postavljati objektov ali drugih ovir, ki bi preprečevale prost prehod ob vodnem ali morskem dobru.
No sedaj mi pa prosim vsi "pametnjakoviči" povejte ali je še vedno normalno, da se najde neko pomorsko društvo ki še celo na tujem zemljišču ovira uporabe drče. Popolnoma se strinjam s predhodnikom, še vedno smo balkanizem