Spust čolna Ankaran
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
-
Morski_volk
- Kapitan
- Kraj: obala
Em tale slip ni isti, kot tisti o katerem primarno teče debata. Na tem slipu se je že prej dalo dogovoriti...
Je pa na tej rampi en problem, ki se ne vidi dobro na sliki... Preveč je strma! Verjamem, da večino vozil ne more preko kucla in malo večji čoln lahko potegne avto nazaj...
Je pa na tej rampi en problem, ki se ne vidi dobro na sliki... Preveč je strma! Verjamem, da večino vozil ne more preko kucla in malo večji čoln lahko potegne avto nazaj...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
mamaMicka napisal/-a:Ta v kampu nima zraven pipe, ker je slip dejansko na pomolu kjer so kopalci
Sem šel potem "preštudirat" cenik od tega kampa in sem zasledil pranje čolna/avta 5 €. Torej je pranje v bližini možno in ni predrago. Daš 5 € in spucaš sol na licu mesta, da se ni treba potem še doma s tem zafrkavat.
Se mi zdi pa cena za ven in not 30 € vseeno mal previsoka.
A se ni potem ceneje včalnit tam pri Katarini, plačati 40 € in lahko klančino uporabljaš celo leto. Pa še voda je zraven.
-
Daki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti