Vinjeta Hrvaška
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
elbarto napisal/-a:116,50 gozdnih zivali na leto
Upotreba morskog dobra in svetlarina
Tako nekak ja za eno juzno na leto
So nas prej drapali 700HRK plovno, 78€ zavarovanje, prodajali so nam neke blesave karte, ki niso za navigacijo
Pa samo za eno leto
Sem kar zadovoljen da imam CRO registracijo
Pa se cisto drugace sem obravnavan kot prej ko sem imel SLO zastavo
j4r napisal/-a:Prejšni vikend sem na kapitaniji v Biogradu plačal plovno dovoljenje za čoln dolžine 5.5m in moč motorja 115 , cca. 340 hrk, s tem da plovno dovoljenje po novem velja do 31.12.2015 , se pravi dobrih 6 mesecev, lani je veljalo eno leto al se motim.
Kaj si plačal le polovico letne vinjete ali je to cena letne, ki velja le pol leta? Kakšno razlago so ti dali?
lp.
MareC napisal/-a:elbarto napisal/-a:116,50 gozdnih zivali na leto
Upotreba morskog dobra in svetlarina
Tako nekak ja za eno juzno na leto
So nas prej drapali 700HRK plovno, 78€ zavarovanje, prodajali so nam neke blesave karte, ki niso za navigacijo
Pa samo za eno leto
Sem kar zadovoljen da imam CRO registracijo
Pa se cisto drugace sem obravnavan kot prej ko sem imel SLO zastavo
To je plovno, zavarovanje pa imam 160 zivali za 25 konjev.
Se vedno grobo ceneje kot pri nas. In ni pregleda na 5let in vsak policaj se takoj ne zapodi za tabo...
Mogoče že piše kje, pa ne najdem...
Kaj je potrebno narediti za cro registracijo - kakšni so pogoji? Imam gumenjaka s še veljavnim slo plovnim dovoljenjem, na katerega bi dal močnejši motor, za katerega imam le kupoprodajno pogodbo in dokazilo da je bil že registriran v EU (ne v slo).
- Ali je to dovolj?
- Če ja, kje so to lahko uredi?
- Preden to plovilo reg. ali moraš narediti tehnični pregled pri njih?
- Kako je potem s prehajanjem meje (po kopnem na prikolici) s hrvaško reg - ali je isto kot s slo?
Kaj je potrebno narediti za cro registracijo - kakšni so pogoji? Imam gumenjaka s še veljavnim slo plovnim dovoljenjem, na katerega bi dal močnejši motor, za katerega imam le kupoprodajno pogodbo in dokazilo da je bil že registriran v EU (ne v slo).
- Ali je to dovolj?
- Če ja, kje so to lahko uredi?
- Preden to plovilo reg. ali moraš narediti tehnični pregled pri njih?
- Kako je potem s prehajanjem meje (po kopnem na prikolici) s hrvaško reg - ali je isto kot s slo?
Brez CE certifikata
Živjo,
Ok, štorija pri meni je, da imam 20 let star gliser registriran v Sloveniji. Ker je bila takrat Slovenija še daleč od EU in je gliser iz ZDA, seveda nimam CE certifikata ne doma ne na kapitaniji, ker takrat niso bili potrebni in jih niso dali skupaj s čolnom.
A ima kdo izkušnje kako zdaj to registracijo prenesti na HR? Jasno - čim ceneje...
Hvala,
Klaus
Ok, štorija pri meni je, da imam 20 let star gliser registriran v Sloveniji. Ker je bila takrat Slovenija še daleč od EU in je gliser iz ZDA, seveda nimam CE certifikata ne doma ne na kapitaniji, ker takrat niso bili potrebni in jih niso dali skupaj s čolnom.
A ima kdo izkušnje kako zdaj to registracijo prenesti na HR? Jasno - čim ceneje...
Hvala,
Klaus
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov