Izpit za voditelja čolna - ponudniki???

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

ELAN666
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a ELAN666 » Sr Apr 08, 2015 12:25

v zadru imajo sedaj vsak mesec enkrat. stane 400 evrov (apartma, polpenzion, tečaj in izpit) se pravi v dveh dneh si fertik.

jaz sem ga delal na upravi za pomorstvo v zagrebu. Pač nekaj moraš znat kar na lepe oči te ne bodo spustil to je dejstvo. Kupiti se ga po moji oceni ne da več. Imam vsaj ducat prijateljev ki ga je kupilo in vsi so iskali tiste "stare" veze ...........ampak so ugotovili da ni več variante.

ta zadeva v zadru je legalna, hitra, uporabniku prijazna za moje pojme .......

link pa je na bolhi.
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Sr Apr 08, 2015 12:57

Še vedno lahko zrihtam potrdilo za voditelja čolna za 100€, brez opravljanja izpita. Zraven dobite brezplačno še 5m debele špage in 200kg betonski blok, tako da ne zgubljate časa in se parkirate direkt na dno. Prišparate še pri nakupu barke. :wink: :? :shock:

Malo heca mora bit. :lol:

Resnica je pa v tem, da ni nobenemu, ki je delal izpit žal, da se je naučil in ga naredil. Nekaj osnovnega koristnega znanja tečaj in učenje prineseta, tako da priporočam vsakemu morjeplovcu, da se stvari loti resno in odgovorno. Priporočam udeležbo na tečaju, a se da izpit narediti tudi samo z lastnimi učenjem. Izbira je vaša.
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Sr Apr 08, 2015 21:55

Marči, ne vem če je ravno vse v teoretičnem znanju iz tečajev.
Raje šnel kurz v teorije Zadru in prvi dopust z izkušenim morjeplovcem na krovu (da te nauči še kaj praktičnega), kot zabijat čas za teorijo . Jaz sem verjetno pol stvari iz tečaja tako že pozabil....
mirno morje
s52u
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a s52u » Po Apr 13, 2015 19:05

Sam sem se naučil zadeve doma in šel odpisat izpit, vsekakor sem se potem prijavil na praktični skiperski tečaj in še na navigacijskega. 8) Verjetno bi ponovno naredil enako saj na tečaju ne predavajo nič drugega kar je v skripti.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost