v zadru imajo sedaj vsak mesec enkrat. stane 400 evrov (apartma, polpenzion, tečaj in izpit) se pravi v dveh dneh si fertik.
jaz sem ga delal na upravi za pomorstvo v zagrebu. Pač nekaj moraš znat kar na lepe oči te ne bodo spustil to je dejstvo. Kupiti se ga po moji oceni ne da več. Imam vsaj ducat prijateljev ki ga je kupilo in vsi so iskali tiste "stare" veze ...........ampak so ugotovili da ni več variante.
ta zadeva v zadru je legalna, hitra, uporabniku prijazna za moje pojme .......
link pa je na bolhi.
Izpit za voditelja čolna - ponudniki???
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Še vedno lahko zrihtam potrdilo za voditelja čolna za 100€, brez opravljanja izpita. Zraven dobite brezplačno še 5m debele špage in 200kg betonski blok, tako da ne zgubljate časa in se parkirate direkt na dno. Prišparate še pri nakupu barke.
Malo heca mora bit.
Resnica je pa v tem, da ni nobenemu, ki je delal izpit žal, da se je naučil in ga naredil. Nekaj osnovnega koristnega znanja tečaj in učenje prineseta, tako da priporočam vsakemu morjeplovcu, da se stvari loti resno in odgovorno. Priporočam udeležbo na tečaju, a se da izpit narediti tudi samo z lastnimi učenjem. Izbira je vaša.
Malo heca mora bit.
Resnica je pa v tem, da ni nobenemu, ki je delal izpit žal, da se je naučil in ga naredil. Nekaj osnovnega koristnega znanja tečaj in učenje prineseta, tako da priporočam vsakemu morjeplovcu, da se stvari loti resno in odgovorno. Priporočam udeležbo na tečaju, a se da izpit narediti tudi samo z lastnimi učenjem. Izbira je vaša.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost