dokumenti
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
sm nazaj klicu pa mi je reku da lahk razen ce je motor iz tujine,tko da ni pene sam racun pa kupoprodajno rabm.sm se oddahnu!!sj bi blo nelogicno zakaj bi pa pol sploh prodajal razne motorke k je vse se 2t.Mike napisal/-a:Meni je rekel Ban v Kopru, da 2T motorja (razen novih E-Tecov), če ni bil nikoli vpisan v vpisni list ne moreš vpisati, pa sem imel original račun. Torej lahko po zakonu tak motor vržeš v smeti.
ma ja pa se napizdu me je.pol sm mu pa reku da eni fantje niso mogl vpisat pa je reku a govorim slovensko razen ce bi bil iz hrvaske ti ga pa zihr nebi vpisu je reku.tko da upam da zdj bojo vpisal drgac ga bom pa za jajca obesu k je bil nasramenMike napisal/-a:Ma nej se že enkrat odločijo kaj bodo delal in naj delajo vsi enako. Obnašajo se k eni lokalni Šerifi.
vpis
po prebiranju tele teme se pa res sprašujem, a je še možno vpisat 2t motor, ker mam enga dobr ohranjenga, pa bi ga legaliziru če se da, sam ni bil nikol vpisan, pa nimam original računa, mam pa kupoprodajne pogodbe ,pa en certifikat iz jugoslavije o skladnosti za tiste čase.
lp jure
lp jure
Re: vpis
ja kot kaže se da! samo uriginal račun pa pogodbe pa ne sme bit iz tujine.Pokliči v koper pa te bo dec napizdu kot je mene.bilo bi nelogično da se nebi dalo...jure1 napisal/-a:po prebiranju tele teme se pa res sprašujem, a je še možno vpisat 2t motor, ker mam enga dobr ohranjenga, pa bi ga legaliziru če se da, sam ni bil nikol vpisan, pa nimam original računa, mam pa kupoprodajne pogodbe ,pa en certifikat iz jugoslavije o skladnosti za tiste čase.
lp jure
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta