zakon
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Spoštovani morjeplovci
Moje vprašanje ,kaj narediti,ali plačati ali ne,ste morda malo napačno razumeli.Mene je zanimalo,ali le plačati,ali se pritožiti in počakati, da stvari zastarajo in ne bo z plačilom nič,ker mi je neumno na tak način bogatiti državo,ki nam samo jemlje..Res nimam denarja za stran metat in žena je tudi povedala,da glih tko ni treba noret,toda kazen bom vsekakor plačal sam.Ganjen sem nad vašo plemenito gesto,hvala vsem iz srca,a vaše donacije ne morem sprejet.Prosim razumite,da vam ob sprejemu le te,ne bi mogel več pogledati v oči,vsaj dokler sem lastnik večih plovil.
Predlagam ,da se denar porabi morda za kakega odvetnika,ki bi nam pomagal realizirati plovbo po delu akumulacijskega jezera HE Boštanj,ki je za plovbo z motornimi plovili tako že planiran.Tako bi vsi lahko tu sprali čolne,jih pokonzervirali,pa tudi kak vikend bi se ob vodi lepo imeli.
Še enkrat vsem iskrena hvala in prosim tudi za razumevanje...
LP Iztok
Moje vprašanje ,kaj narediti,ali plačati ali ne,ste morda malo napačno razumeli.Mene je zanimalo,ali le plačati,ali se pritožiti in počakati, da stvari zastarajo in ne bo z plačilom nič,ker mi je neumno na tak način bogatiti državo,ki nam samo jemlje..Res nimam denarja za stran metat in žena je tudi povedala,da glih tko ni treba noret,toda kazen bom vsekakor plačal sam.Ganjen sem nad vašo plemenito gesto,hvala vsem iz srca,a vaše donacije ne morem sprejet.Prosim razumite,da vam ob sprejemu le te,ne bi mogel več pogledati v oči,vsaj dokler sem lastnik večih plovil.
Predlagam ,da se denar porabi morda za kakega odvetnika,ki bi nam pomagal realizirati plovbo po delu akumulacijskega jezera HE Boštanj,ki je za plovbo z motornimi plovili tako že planiran.Tako bi vsi lahko tu sprali čolne,jih pokonzervirali,pa tudi kak vikend bi se ob vodi lepo imeli.
Še enkrat vsem iskrena hvala in prosim tudi za razumevanje...
LP Iztok
Ja res smo ekipa in držimo skupaj.,tega se zavedam in sem ponosen da sem njen član,a tole okoli denarja pa vstrajam pri zgoraj napisanem postu.Zato smo skupaj,da nam je lepo,da podelimo nasvete,usluge,take kazni pa morajo ostati izven okvirjev naše ekipe.
LP Iztok in še enkrat hvala in prosim za razumevanje
LP Iztok in še enkrat hvala in prosim za razumevanje
Točno tako, kot je napisal Kr en! Nismo tukaj, da bi reševali prekrške, ki jih delamo in ki jih bomo naredili... Tudi na morju ne, če bo nekdo glisiral 100 m od obale, pa po kakšnem zalivu in podobno. To je stvar odgovornosti!
Tole s Savo je bila pa res smola in pa predvsem fovšija sosedov. In ker je smola povezana z navtiko bomo solidarni!
Torej tisti, ki lahko naj nakaže 5 do 10 EUR v naš fond.
Potem bo pa ostanek naš blagajnik Lipnik zagotovo dobro obogatil!
Tole s Savo je bila pa res smola in pa predvsem fovšija sosedov. In ker je smola povezana z navtiko bomo solidarni!
Torej tisti, ki lahko naj nakaže 5 do 10 EUR v naš fond.
Potem bo pa ostanek naš blagajnik Lipnik zagotovo dobro obogatil!
Adminov predlog tudi ni slab.
Premisli pa o predlogu Boštjana9.
Glej, prilagam ti link Brezplačni pravni nasveti. Odgovarjajo pravniki, pa še hitro gre, da dobiš odgovor.
Je pa precej različnih področij, kam boš dal vprašanje, boš videl ko boš prebral rubrike na desni. Želim ti obilo uspeha !
Preberi tudi, kaj rabiš za sodno varstvo, kot omenja Boštjan9.
http://www.pravniki.info/profile.php
LP
Se pa registriraj. Če ne boš vedel pod kaj spada tvoj problem, klikneš na recimo civilno pravo, in se ti odprejo podpodročja.
Premisli pa o predlogu Boštjana9.
Glej, prilagam ti link Brezplačni pravni nasveti. Odgovarjajo pravniki, pa še hitro gre, da dobiš odgovor.
Je pa precej različnih področij, kam boš dal vprašanje, boš videl ko boš prebral rubrike na desni. Želim ti obilo uspeha !
Preberi tudi, kaj rabiš za sodno varstvo, kot omenja Boštjan9.
http://www.pravniki.info/profile.php
LP
Se pa registriraj. Če ne boš vedel pod kaj spada tvoj problem, klikneš na recimo civilno pravo, in se ti odprejo podpodročja.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta