Lista posadke-CRO lista
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Nisi v prekršku, ker je Umag prva kapetanija na severu HR. Jaz sem včasih, če je bila dobra burja, potegnil tudi do Poreča in šele tam prečkal mejo in uredil formalnosti.
Skratka, vse lahko urejaš z barko, ne z avtom. To je povsem običajno in v pomorstvu edino logično.
Skratka, vse lahko urejaš z barko, ne z avtom. To je povsem običajno in v pomorstvu edino logično.
Nazadnje spremenil Marchi, dne To Mar 16, 2010 22:31, skupaj popravljeno 1 krat.
vili napisal/-a:Zdaj pa me zanima,sem v prekršku(ker nimam vinjete),če me ustavi policija na relaciji Piran-Umag.
L.P.
NE
Kako pa si predstavlajš, da bi vsi, ki imajo barke v SLO ali Italijani najprej šli z avtom na HR po vinjeto. To bi bile pa procesije.
Lp Edo
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
vili napisal/-a:Pozdravljeni
Danes sem bil v Umagu na kapetaniji,da bi kupil vinjeto.Sabo sem imel vse papirje,kar mi je potrdil tudi možakar v kapetaniji.Vparašam,če lahko kupim vinjeto,pa me vparaša,kje imam čoln,pa mu lepo odgovorim,da v Sloveniji.Nato mi reče,da vinjete ne morem kupiti,ker moram priti z čolnom na Hrvaško,prvo naj se prijavim na policiji,nato pa naj pridem do njega po vinjeto.Ker mu nekakor nisem verjel,grem dalje v Novigrad,kjer pa je vse zaprto.Firbec mi ne da mira,pa se zapeljem do Poreča,kjer pa dobim isti odgovor kot v Umagu.
Zdaj pa me zanima,sem v prekršku(ker nimam vinjete),če me ustavi policija na relaciji Piran-Umag.
L.P.
Pojdi na Krk. Jaz sem tam vse uredil-vsaj lani. Upam da je tudi letos tako.
Ljubitelj narave
vili napisal/-a:Pozdravljeni
Danes sem bil v Umagu na kapetaniji,da bi kupil vinjeto.Sabo sem imel vse papirje,kar mi je potrdil tudi možakar v kapetaniji.Vparašam,če lahko kupim vinjeto,pa me vparaša,kje imam čoln,pa mu lepo odgovorim,da v Sloveniji.Nato mi reče,da vinjete ne morem kupiti,ker moram priti z čolnom na Hrvaško,prvo naj se prijavim na policiji,nato pa naj pridem do njega po vinjeto.Ker mu nekakor nisem verjel,grem dalje v Novigrad,kjer pa je vse zaprto.Firbec mi ne da mira,pa se zapeljem do Poreča,kjer pa dobim isti odgovor kot v Umagu.
Zdaj pa me zanima,sem v prekršku(ker nimam vinjete),če me ustavi policija na relaciji Piran-Umag.
L.P.
Napako si naredil, ker si rekel da je čoln v SLO, rekel bi da je v marini ( Červar, Fontana,...), mene še nikoli niso spraševali kje imam čoln.
L.P. Uroš
Vinjeta
A potem sploh ne moreš kupiti vinjeto za to leto tako da greš usput z avtom?
Koliko prej pa lahko kupiš vinjeto za tekoče leto?
Hvala in LP
Koliko prej pa lahko kupiš vinjeto za tekoče leto?
Hvala in LP
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
DREAMS napisal/-a:To razumem, ampak ali jo lahko kupim že mesec prej ko mi poteče?
Ali jo lahko kupim tako da grem s čolnom po kopnem na hrvaško in potem v eni kapitaniji kupim vinjeto?
Lp
Samo za nazaj jo brez dodatne kazni težko kupiš( seveda v primeru ko te dobijo)
Če se pelješ z avtom in imaš čoln na prikolici lahko kupiš vinjeto na vsaki kapitaniji! Samo uro ne izbiraj prezgodno ali pa prepozno ker osebja ponavadi ni. Med tednom ponavadi od 10h naprej. Na večjih izpostavah je to bol urejeno. Če hodiš s čolnom samo na letni dopust pa poslušaj Joškotov nasvet.
Obilo prijetne plovbe ti želim
FISHING & SAILING IS LIFE
DREAMS napisal/-a:To razumem, ampak ali jo lahko kupim že mesec prej ko mi poteče?
Ali jo lahko kupim tako da grem s čolnom po kopnem na hrvaško in potem v eni kapitaniji kupim vinjeto?Lp
hehe, izgleda smo se na vinjete navadili kot na nekajenje v lokalih...... bi jih kar vnaprej kupovali
vinjeto kupiš ko imaš čoln v vodi in ti stara ne velja več. Nekateri celo tako planirajo dopuste, da letujejo 2x na isto vinjeto (agust-julij) in jo kupujejo samo vsako drugo leto
Kdo je na strani
Po forumu brska: heron in 5 gostov