Pozdrav,
kdaj se lahko vpiše čoln v Kopru, Piranu ali Izoli? Imajo kakšne posebne termine, tako kot jih imajo v LJ in MB ali to opravljajo vsak dan - v času uradnih ur??? Sem brskal po tem forumu in po strani Uprave za pomorstvo in podatka nisem našel.
Hvala, lp.
Vpis čolnov na obali
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Nekaj časa nazaj so imeli termine objavljene na internetni strani URSP. V LJ je pregled čolnov že bil.
Je pa res žalostno dejstvo, da se za tem registracijam skriva krasen biznis za organizatorja registracij, zadnjič v LJ je bilo potrebno plačati ca. 40 EUR za prostor, da ti ga je možakar iz URSP - ja lahko pregledal.
Samo ne pisati, da je to še vedno ceneje, kot vožnja v Koper - tukaj gre vse skupaj po moje kar za malo zlorabe položja.
Po tej logiki lahko tudi vsak posameznik povabi na dom človeka iz URSP - ja in potem fino kasira za prostor ca. 4 X 2 metra.
Je pa res žalostno dejstvo, da se za tem registracijam skriva krasen biznis za organizatorja registracij, zadnjič v LJ je bilo potrebno plačati ca. 40 EUR za prostor, da ti ga je možakar iz URSP - ja lahko pregledal.
Samo ne pisati, da je to še vedno ceneje, kot vožnja v Koper - tukaj gre vse skupaj po moje kar za malo zlorabe položja.
Po tej logiki lahko tudi vsak posameznik povabi na dom človeka iz URSP - ja in potem fino kasira za prostor ca. 4 X 2 metra.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti