Beograd sport in registracija
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Beograd sport in registracija
Vem da je ze bilo kar nekaj tem o tem, sem use prebral pa sem odprl novo temo ce se je slucajno kaj spremenilo.
Torej namen imam kupiti rabljeniga beograd sport 2.
Torej zanima me sledece.
Je za registracijo dovolj orginal racun, ter kupoprodajna pogodba v kolikor se coln ni bil registriran oz nima vpisnega lista? Je nujno imeti tudi certifikat ce je sploh ga mel coln pred tolko leti al je bila samo tista ploscica gor z podatki ?
Do koliko konjev je dovoljeno nanj obesiti? 18km?
Tomos18 ima po papirjih 18km ali manj?
Najlepsa hvala usem za odgovorje.
Sem dosti pregledal po internetu in prebral po forumu in se mi zdi beograd v kombinaciji z 18ko dokaj dobra in cenovno ugodna izbira.
Je pa kar velik problem kolikor sem klical naokoli po oglasih glede papirjev.
Coln je toliko star da se redkokateri ima papirje.
Ce sem kaj zakompliciral oz je ze kje kaj uporabnega bilo napisano pa se opravicujem.
lp dani
Torej namen imam kupiti rabljeniga beograd sport 2.
Torej zanima me sledece.
Je za registracijo dovolj orginal racun, ter kupoprodajna pogodba v kolikor se coln ni bil registriran oz nima vpisnega lista? Je nujno imeti tudi certifikat ce je sploh ga mel coln pred tolko leti al je bila samo tista ploscica gor z podatki ?
Do koliko konjev je dovoljeno nanj obesiti? 18km?
Tomos18 ima po papirjih 18km ali manj?
Najlepsa hvala usem za odgovorje.
Sem dosti pregledal po internetu in prebral po forumu in se mi zdi beograd v kombinaciji z 18ko dokaj dobra in cenovno ugodna izbira.
Je pa kar velik problem kolikor sem klical naokoli po oglasih glede papirjev.
Coln je toliko star da se redkokateri ima papirje.
Ce sem kaj zakompliciral oz je ze kje kaj uporabnega bilo napisano pa se opravicujem.
lp dani
Kakrkoli uprasas usi v temi
Skratka ucerah kupil dobro ohranjenega beograda, z original racunom in certifikatom o gradnji, zaminivo da sem poleg tudi dobo navodila in pa garancijski list
Kupoprodajne pogodbe nisma delala ker mi je blo nesmiselno namrec racun ni napisan na nobenega tak da konc koncev je coln lahko kdorkoli kupil.
Na certifikatu pise da gre gor do 30KM
Torej bi bli kaki problemi pri registraciji za tako velik motor zaradi colna ki je starejsi letnik? Nebi rad zaj kupil nek motor pa bom mogo pol naprej prodajat ker nebo slo registrirat.
lp
Skratka ucerah kupil dobro ohranjenega beograda, z original racunom in certifikatom o gradnji, zaminivo da sem poleg tudi dobo navodila in pa garancijski list
Na certifikatu pise da gre gor do 30KM
lp
Ne dajaj gor 30 konjskega štiritaktnika, je pretežek. Boš utrgal zrcalo.monster_d napisal/-a:Kakrkoli uprasas usi v temi![]()
Skratka ucerah kupil dobro ohranjenega beograda, z original racunom in certifikatom o gradnji, zaminivo da sem poleg tudi dobo navodila in pa garancijski listKupoprodajne pogodbe nisma delala ker mi je blo nesmiselno namrec racun ni napisan na nobenega tak da konc koncev je coln lahko kdorkoli kupil.
Na certifikatu pise da gre gor do 30KMTorej bi bli kaki problemi pri registraciji za tako velik motor zaradi colna ki je starejsi letnik? Nebi rad zaj kupil nek motor pa bom mogo pol naprej prodajat ker nebo slo registrirat.
lp
Sem razmisljal v tem smislu, naceloma nebi smelo biti problemov ker je coln narjen za tako moc ampak glede na starost bom malo omejil zadevo. Zato sem razmisljal okoli 20konjev pa se to nameravam 2taktnega.
Naj mi prosim keri pove kak je z registracijo, mam use potrebne dokumente razen kupoprodajne pogodbe, bivsi lastnik je sicer reko da lahko na mojo zeljo nardima, ampak se mi nekako nezdi smiselno.
Na original racunu ni napisanega nobenega imena kupca colna.
Torej konc koncev je coln lahko kdorkoli kupil.
Naj mi prosim keri pove kak je z registracijo, mam use potrebne dokumente razen kupoprodajne pogodbe, bivsi lastnik je sicer reko da lahko na mojo zeljo nardima, ampak se mi nekako nezdi smiselno.
Na original racunu ni napisanega nobenega imena kupca colna.
Torej konc koncev je coln lahko kdorkoli kupil.
Torej svetujem ti, da takoj napravita kupoprodajno pogodbo in jo overita na upravni enoti. Ne razumem zakaj razmišljati o kupoprodajni pogodbi ko pa je strošek overitve podpisa zanemarljiv (ne vem če stane 2 EUR).
Kar se tiče moči bo po mojih izkušnjah kakšen T18 več kot dovolj. Po dokumentih ima T18 18 KM.
Drugače pa so to vzdržljivi čolni, žal pa je tovarna v Beogradu neslavno šla v stečaj.
Kar se tiče moči bo po mojih izkušnjah kakšen T18 več kot dovolj. Po dokumentih ima T18 18 KM.
Drugače pa so to vzdržljivi čolni, žal pa je tovarna v Beogradu neslavno šla v stečaj.
Fora je pac bla da je bil lastnik 80km od mene in se to je bla sobota zvecer tak da se kupoprodajne ni dalo narest. Konc koncev pa lahko nardim kupoprodajno pogodbo magari s fotrom, nikjer na racunu ne pise kdo je kupil coln. Edino sam ga nisem mogel ker se me takrat ni blo ko je bil coln kupljen.
hvala autokamp za uporabne odgovorje.
monster_d napisal/-a:Fora je pac bla da je bil lastnik 80km od mene in se to je bla sobota zvecer tak da se kupoprodajne ni dalo narest. Konc koncev pa lahko nardim kupoprodajno pogodbo magari s fotrom, nikjer na racunu ne pise kdo je kupil coln. Edino sam ga nisem mogel ker se me takrat ni blo ko je bil coln kupljen.
Ja srečo imaš,da imaš račun,ker se je že zgodilo,da je bil kupljen motor ki je bil ukraden
Ure dnevi leta tečejo....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov