Danes sem debatiral z domačinom iz Vodic kjer bivamo v apartmaju med dopustom in mi je začel razlagati, da ne bom več mogel privezati na njegovo mesto. Da imajo po novem vez samo za eno reg.stevilko(njegovo barko).
Kdo kaj ve kako je po novem s tem?
Sploh ne vem kje bom dobil vez za 14 dni, razen da ga peljem v marino in mastno plačam.
Teli hrčki niso več normalni.
Nova HR pravila za privez pri domačinu
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Teško verjamem,da je res,mogoče se te pa hoče znebit pa proba na tak način.Pri njih nikoli ne veš za pet minut vnaprej kaj si bodo zmislili.Deloma zato sem se tudi odločil in sem prodal kamp prikolico z vso opremo in šel v apartmaje,na koncu videl,da je to še večje sranje.Prodal gliser,kupil barko in sedaj uživam.Grem kadar hočem,kamor hočem imam ljubi mir in uživam.Pa še daleč najcenejši dopust je.Vedno spim v miru,neglede na stanje morja.Je nekaj večja štartna investicija,vendar moraš misliti v naprej,saj je to bolj ali manj dolgoročna naložba.Sicer je pa stvar okusa,ali bi tebi in tvojim tak način dopustovanja odgovarjal.Mene je zastrupil in dokler ne riknem ne menjam.

mašinfirer
To ni čisto nič novega. Če si v marini ali pa na kumunalnem vezu za vsakega plačaš in podpišeš pogodbo na kateri so vsi podatki o plovilu. Celo kopijo vpisnega lista naredijo. In v primeru, da pride kdo v kontrolo iz marine ali pa luške kapetanije, ki te ne pozna si mu dolžan pokazati to pogodbo. Če ti domačin odstopi svoj vez je dejansko on kriv in smatrajo kot bi temu rekli "črni čarter oz. privez". Razen če ima svoj pomol ali bojo tik pred hišo toda takih je malo.
Se pa tudi sam popolnoma strinjam s Habibijem saj sem tudi sam zamenjal prikolico za apartma sedaj pa še tega za čoln. Cenovno je zagotovo najcenejši dopust na čolnu ni sicer takega luksuza je pa zato vse drugo.
Se pa tudi sam popolnoma strinjam s Habibijem saj sem tudi sam zamenjal prikolico za apartma sedaj pa še tega za čoln. Cenovno je zagotovo najcenejši dopust na čolnu ni sicer takega luksuza je pa zato vse drugo.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti