Hitrost v Črni gori
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Hitrost v Črni gori
Če kdo misli da imamo v Slo visoke kazni za prehitro vožnjo po cestah, naj raje ne natrima predobro jadrnice v Črni gori
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Očitno imajo preveč turistov in polno blagajno, da si kaj takega lahko privoščijo za zanemarljivo prekoračitev.
Zaradi slabih iskušenj z aktivnim AIS sistemom na balkanu, katerega namesto za varovanje življenj in večjo varnosti na morju izrabljajo oblasti za primitivno kaznovanje iz naslanjača, je bolje le tega ugasniti.

Zaradi slabih iskušenj z aktivnim AIS sistemom na balkanu, katerega namesto za varovanje življenj in večjo varnosti na morju izrabljajo oblasti za primitivno kaznovanje iz naslanjača, je bolje le tega ugasniti.

-
toni8
Men je nameril trojno prekoračitev omejitve na edini dvopasovnici, ki jo premorejo. (res sm pohodil ampak dvomim pa da je tok letel kot so mi očitali) Sankcija čez jurja in odvzem dokumentov in vse živo, na koncu je dobil 2x po 10€ in srečno. Pa še povedal mi je kje stojijo naslednji.
Na isti princip sem šel skozi v srbiji in v bosni.
En magični stavek obstaja, ki ga razumejo.
Se zavedate, da ste s tem storili kar hudo kaznivo dejanje, ki je dandanes visoko na lestvici prioritet po preganjanju? Da ne bo jok in stok, ko boste naleteli na nekoga, ki ne bo želel sprejeti.....boste mimogrede imeli vsaj par nočitev zastonj na hladnem neklimatiziranem prostoru. Zavedati se je tteba, da je že samo ponujanje kaznivo.
AEgir napisal/-a:Men je nameril trojno prekoračitev omejitve na edini dvopasovnici, ki jo premorejo. (res sm pohodil ampak dvomim pa da je tok letel kot so mi očitali) Sankcija čez jurja in odvzem dokumentov in vse živo, na koncu je dobil 2x po 10€ in srečno. Pa še povedal mi je kje stojijo naslednji.
zate ne obstajajo zakoni?
kr3mn1 napisal/-a:AEgir napisal/-a:Men je nameril trojno prekoračitev omejitve na edini dvopasovnici, ki jo premorejo. (res sm pohodil ampak dvomim pa da je tok letel kot so mi očitali) Sankcija čez jurja in odvzem dokumentov in vse živo, na koncu je dobil 2x po 10€ in srečno. Pa še povedal mi je kje stojijo naslednji.
zate ne obstajajo zakoni?
Js sm balkanc. Kaj mislš?
weta: v čg bi rekl; ajde bre ne seri.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES