T4 brez papirjev

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Spirit
Kraj: Ljubljana

T4 brez papirjev

OdgovorNapisal/-a Spirit » Pe Jun 29, 2018 23:39

Pozdravljeni,
Imam lajično vprašanje oz. rad bi nasvet. Sem že kar nekaj prebral in nekako nisem dobil konkretnega odgovora na mojo situacijo.

Kupil sem T4, vendar tako hitro (med službenim časom), da sem v gužvi totalno pozabil, da bi mogla opravit prepis motorja. Kar je huje je to (ko ima hudič mlade...) :evil: , da sem pozabil shranit tel. številko človeka od katerega sem ga kupil. Vem da je rekel že prej v dogovarjanju, da nima motor papirjev, ker ga je pred njim imel neki gospod v keti 100let in seveda ni papirjev..klasika. Vendar bi si rad nekako zagotovil vsaj kupoprodajno pogodbo. Ker sedaj ne vem kako do človeka priti me zanima vaše mnenje kaj naj naredim? Verjetno tudi če je motor "čist" in ni ukraden ne morem sam pridobiti papirjev ane? Je potem ta zgodba da se prijavi kot najdeno, kot sem v drugi temi prebral......? Upam da se da kaj rešit in da nisem vrgel stran denarja. :)
Uporabniški avatar
jozko
Admiral

Re: T4 brez papirjev

OdgovorNapisal/-a jozko » So Jun 30, 2018 07:34

Pozdravljen Spirit,
sem ti poslal zasebno sporočilo :!:
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov