Lista posadke-CRO lista
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Lista posadke-CRO lista
Najnovejše iz luške kapitanije Biograd
Po novem ni več potrebno imeti na plovilu liste psadke.Zahteva se samo popis oseb.
Po novem ni več potrebno imeti na plovilu liste psadke.Zahteva se samo popis oseb.
Re: Lista posadke-CRO lista
zobar napisal/-a:Najnovejše iz luške kapitanije Biograd
To bi pa bolj pasal 1. aprila
Re: Lista posadke-CRO lista
zobar napisal/-a:Najnovejše iz luške kapitanije Biograd
To bi pa bolj pasal 1. aprila
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Enostavno, izpisuješ samo listo (popis osoba) na kateri je napisana vinjeta in obkroženo število možnih ljudi na plovilo.
Ne pišejo se več trenutne osebe na plovilu (popis osoba trenutno na plovilu), to sta dva lista, ona bolj tanka.
Ampak kolikor vem, se to že kaki dve leti ne piše.
LP

Ne pišejo se več trenutne osebe na plovilu (popis osoba trenutno na plovilu), to sta dva lista, ona bolj tanka.
Ampak kolikor vem, se to že kaki dve leti ne piše.
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
ja, si skoraj vsak po svoje razlaga, ampak še enkrat ...
otrok do 12 leta se NE vpisuje na "popis osoba". nikoli... ni potrebno... brez veze zapolnjujete število...
pa tako kot sem napisal v svojem prejšnjem postu - crew liste ("dnevnega " vpisa posadtke) na hrvaškem ne potrebujemo več. Če vas prepričujejo drugače, vas nateg...jo
otrok do 12 leta se NE vpisuje na "popis osoba". nikoli... ni potrebno... brez veze zapolnjujete število...
pa tako kot sem napisal v svojem prejšnjem postu - crew liste ("dnevnega " vpisa posadtke) na hrvaškem ne potrebujemo več. Če vas prepričujejo drugače, vas nateg...jo
še kakšen meter več ...
Otrok do 12-ega leta ni bilo NIKOLI potrebno pisati na popis osoba, ampak samo na Crew listo! Sedaj je tudi meni rekel v Novigradu, da je dovolj popis osoba, saj jih vnese v računalnik. Ne razumem pa, kaj ko se nekdo v Murterju izkrca. Ali je potrebno iti ponovno na kapetanijo, da popravi aktualni seznam v računalniku. Saj se jim v tem primeru izgubi evidenca posadke na krovu. Letos se mi ni dalo skakati in spraševati.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti