Pozdravljeni,
mogoče mi lahko kdo razloži tole.
Imam registriran čoln, vendar brez motorja (ni v vpisnem listu čolna), ker še urejem dokumentacijo. Na morju bom pa že imel motor na čolnu, kljub temu, da ga ne bom imel vpisanega( omejen z časom). Uradno imam čoln na ročni pogon (vesla).
Sedaj me pa zanima kako je pol z vinjeto in ostalimi postopki na hrvaškem?
Lp
Marko
Hrvaška vinjeta za čoln, brez motorja
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Uf, to je zanimivo, samo jaz osebno se ne bi igral na ta način, saj si v prekršku. Tvoj čoln dejansko ni registriran. Verjetno tudi vinjete ne moreš dobiti brez vpisnega lista in registrske številke...
Moj nasvet je, da najprej registriraj, potem pa odpluj! Predstavljaj si, da z neregistriranim čolnom brez papirjev narediš neko pizd****. Kaj bo takrat?
LP
Moj nasvet je, da najprej registriraj, potem pa odpluj! Predstavljaj si, da z neregistriranim čolnom brez papirjev narediš neko pizd****. Kaj bo takrat?
LP
Tole pa je bilo površno branje...
Sem prebral, da imaš neregistriran čoln, kar je razvidno tudi iz mojega odgovora. Če pa je registriran pa normalno dobiš vinjeto natančno tako kot pravi zobar.
Vseeno pa bi rekel, da zadeva ni kristalno čista, če motor ni vpisan. To je potem plovilo na vesla, veter..., ti pa se boš vozil na motor. Sicer to nima nič s hrvaškim dovoljenjem za plovbo, vendar pa je vsekakor tudi to prekršek.
LP
Sem prebral, da imaš neregistriran čoln, kar je razvidno tudi iz mojega odgovora. Če pa je registriran pa normalno dobiš vinjeto natančno tako kot pravi zobar.
Vseeno pa bi rekel, da zadeva ni kristalno čista, če motor ni vpisan. To je potem plovilo na vesla, veter..., ti pa se boš vozil na motor. Sicer to nima nič s hrvaškim dovoljenjem za plovbo, vendar pa je vsekakor tudi to prekršek.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost