Dobil sem predračun za novo barko (Arta vela II) hrvaškega proizvajalca. Naš zastopnik me je opozoril, da se bo cena plovila po 1.3.2010 spremenila in da je potrebno avans poravnati do 28.2.
Zanima me ali je vzrok kak nov davek, povečanje davčne stopnje ali povečanje carinskih dajatev ali pa je enostavno proizvajalec spremenil ceno čolna? Ali pa gre za marketinški trik..?
Če kdo kaj ve o novih ali višjih davkih bom hvaležen.
Dražje plovilo po 1.3.2010
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Jelušičeva kupuje dva Hurikena ( če se ne motim pri imenu letal), to so precej velika in močna transportna letala, ne vem kje bodo pristajala. Mogoče pa bodo končno tega našega Falcona nabasali in neznano kje odvrgli v morje, bi bilo še najceneje. Za Falkona, ne za transporterje in davkoplačevalce. Saj sedaj dobi navadna raja 99 € več na mesec, tako da bo denarja za pobrat kar precej.
LP
LP
Jaz mislim, da je to bolj fora prodajalca, da te prej prepriča v nakup. Tudi če se davščine kaj spremenijo (čeprav o tem ni bilo govora za plovila) bodo cene zaradi pomanjkanja kupcev še ugodnejše. Verjemi, da imajo še nekaj 10 odstotkov rezerve. Vsi!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost