registracija gumenjaka

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

matejm
Kapitan bojne ladje

registracija gumenjaka

OdgovorNapisal/-a matejm » Po Jun 28, 2010 14:11

ojla.
jst nameravam registrirat gumenjak 4m. zanima me kje se najbolj splača registrirat? a komplicirajo kej z pregledom opreme?
hvala.lp
vento
Poročnik bojne ladje
Kraj: Ljubljana

Re: registracija gumenjaka

OdgovorNapisal/-a vento » Po Jun 28, 2010 22:52

matejm napisal/-a:ojla.
jst nameravam registrirat gumenjak 4m. zanima me kje se najbolj splača registrirat? a komplicirajo kej z pregledom opreme?
hvala.lp

Jaz bom to izvedel v Izoli. Ne pričakujem pa kakšnih posebnih težav, ker bom pač imel opremo "po spisku". Aja, Izolo sem izbral, ker so se tam pač oglasili na telefon in mi dali reg. številko in termin. :) Menda pa je KP najbolj obremenjen.
Uporabniški avatar
borh
Viceadmiral
Kraj: PO

OdgovorNapisal/-a borh » Sr Jun 30, 2010 15:46

Bil v kopru pred 3 tedni niso nič komplicirali gleda samo serijske št.motorja in na čolnu opreme sploh ni vprašal pa sem reg.na novo
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Sr Jun 30, 2010 16:04

V Kopru se je treba naročit, da dobiš datum ter uro pregleda :cry: (po mojih lastnih izkušnjah),problem je ker imajo veliko dela in se le z težavo gdo oglasi :cry: V Izoli imam boljše izkušnje, prideš dol, parkiraš plovilo pred ladjedelnico, greš v mesto na kapitanijo, počakaš pet minut, pride možakar, se zapeljeta do plovila, malo ga pregleda in ga zapelješ nazaj in to je to :lol:
Ure dnevi leta tečejo....

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost