V petek imamo namen narediti prepis čolna. Kaj vse je potrebno urediti. Čoln je na hrvaškem pod USA zastavo.
Kupoprodajno pogodbo uverjeno na UE? ok?
Potem pravi prodajalec, da je najbolje iti Yucci, da uredijo preregistracijo v usa?
Kje potem zavarovati plovilo in koliko to cca stane (6,5m wa) l 2006.
Plovilo je sicer registrirano in zav. do 6/2011 ampak bi raje dal nase vse!
Je potrebno še na kaj pazit?
Hvala!
lp
Prepis plovila, zavarovanje, plovno dovoljenje...?
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
-
deserteagle
- Kapitan fregate
Pozdravljeni Morjeplovci,
Sem novi na formu
. Tudi mene zanima na kaj moram biti vse pozoren pri nakupu gliserja z USA registracijo in seveda koliko stane prepis. Ali je kakšen davek? koliko stane zavarovanje ...
Gliser se nahaja na HR in bo tudi ostal oz. plovil če bo vse ok.
Zanima me tudi kakšen je postopek in če je kaj limitirano z popisom posadke kolikokrat lahko to storim. Ali lahko to preko interneta ali se moram narisati osebno na lučki kapetaniji. Ali ti oni potrdijo ?
Prosim za čim več informacij.
Sem novi na formu
Zanima me tudi kakšen je postopek in če je kaj limitirano z popisom posadke kolikokrat lahko to storim. Ali lahko to preko interneta ali se moram narisati osebno na lučki kapetaniji. Ali ti oni potrdijo ?
boni napisal/-a:Pozdravljeni Morjeplovci,
Sem novi na formu. Tudi mene zanima na kaj moram biti vse pozoren pri nakupu gliserja z USA registracijo in seveda koliko stane prepis. Ali je kakšen davek? koliko stane zavarovanje ...
Informacije dobiš če zgoraj poiščeš išči .
Vsem novim članom zaželimo dobrodošlico, toda dajte malce prelistat in prečitat stare poste.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov