Pomoč pri registraciji plovila

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Bine
Kapitan korvete

Pomoč pri registraciji plovila

OdgovorNapisal/-a Bine » Pe Feb 25, 2011 19:48

Na prvi strani portala sem opazil reklamo za pomoč pri registraciji plovila. Ko sem si ogledal njihovo speltno stran, sem zasledil, da se plovilo registrira samo enkrat, da je možno urediti zavarovanje samo za določen čas in ne celo leto itd. Zanima me, ali ima v zvezi s tem kdo kakšne informacije kje je potem plovilo registrirano, v kateri državi mislem, ali je možna plovba po slovenskem morju, mogoče še kakšne druge prednosti in slabosti. Jaz sem prvič naletel na takšno reklamo.

lp

Bine
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Pe Feb 25, 2011 19:57

Tole bo še zelo zanimivo, ko pridejo vsi detajli ven.

Komaj čakam :D :D
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Pe Feb 25, 2011 21:05

Če se ne motim, je g. G. tudi naš član :?:
Ure dnevi leta tečejo....
Bine
Kapitan korvete

OdgovorNapisal/-a Bine » Pe Feb 25, 2011 21:31

Kaj svetujete ali ne?...zanimam se resno ker sem ravno v zimskem času kupil popolnoma nov čoln in motor in me resno zanima. Prejšnjega imam vpisanega v Izoli in se mi ne zdijo stroški na vsake 5 let visoki, edino kar bi bilo dobro je to, da je zavarovanje lahko tudi krajše, kar to trenutno ni možno.

lp

Bine
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Feb 28, 2011 21:19

Če te zanima bolj detajlno vprašaj ponudnika storitve direktno. Ko ti bo povedal kako to gre, pa lahko še na forumu preveriš, če se ostalim zdi smiselno...

Članek na portalu ponuja samo informacijo enega od ponudnikov teh storitev, ki je na koncu prispevka naveden tudi s polnimi podatki in linkom na web stran... Nikakor pa se s takšnimi registracijami ne ukvarja Morjeplovec.net!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost