Na prvi strani portala sem opazil reklamo za pomoč pri registraciji plovila. Ko sem si ogledal njihovo speltno stran, sem zasledil, da se plovilo registrira samo enkrat, da je možno urediti zavarovanje samo za določen čas in ne celo leto itd. Zanima me, ali ima v zvezi s tem kdo kakšne informacije kje je potem plovilo registrirano, v kateri državi mislem, ali je možna plovba po slovenskem morju, mogoče še kakšne druge prednosti in slabosti. Jaz sem prvič naletel na takšno reklamo.
lp
Bine
Pomoč pri registraciji plovila
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Kaj svetujete ali ne?...zanimam se resno ker sem ravno v zimskem času kupil popolnoma nov čoln in motor in me resno zanima. Prejšnjega imam vpisanega v Izoli in se mi ne zdijo stroški na vsake 5 let visoki, edino kar bi bilo dobro je to, da je zavarovanje lahko tudi krajše, kar to trenutno ni možno.
lp
Bine
lp
Bine
Če te zanima bolj detajlno vprašaj ponudnika storitve direktno. Ko ti bo povedal kako to gre, pa lahko še na forumu preveriš, če se ostalim zdi smiselno...
Članek na portalu ponuja samo informacijo enega od ponudnikov teh storitev, ki je na koncu prispevka naveden tudi s polnimi podatki in linkom na web stran... Nikakor pa se s takšnimi registracijami ne ukvarja Morjeplovec.net!
Članek na portalu ponuja samo informacijo enega od ponudnikov teh storitev, ki je na koncu prispevka naveden tudi s polnimi podatki in linkom na web stran... Nikakor pa se s takšnimi registracijami ne ukvarja Morjeplovec.net!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost