dokumenti
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
dokumenti
Lep pozdrav vsem skupaj.Sem novi v svetu navtike zato bi vas prosil za pomoč..Kupil sem čolen kliček kateri je brez registracije...Prodajalec čaka na paperje iz Kopra...Zanima me kaj mi mora priložiti da bom naprej sam urejal paperje za reg.Zanima me kako je z napisi na čolnu ker ga bom prebarval ali moram imeti kaj napisano ali mi bodo kasnej povedali kaj moram napisat na čolen?Aja pa motor bom zamenjal z obstoječim za iste znamke tomos 18 samo da je moj veliko bolši imam pa orginal paperje od motorja..Hvala za enkrat za izčrpne odgovore.
tim napisal/-a:kakšna pa mora biti registerska številka???kdo jo določi? kaj pa ime eni imajo neka imena gor?
kdaj si pa mislil iti narest izpit?
Ker sprašuješ OSNOVE, ki jih pozna vsak, ki je sel mimo predavalnice ali izpitnega centra...
Pa da ne bom samo nesramen
Oznako ti dodeli kapetanija ime pa sam. Če ima čoln že ime ga praviloma ne spreminjaš, ker naj bi to prinašalo nesrečo. In tako imaš ime od bivše ali pa od nekoga drugega ljubice
Označba čolna je sestavljena iz kratic mesta, pomišljaja in številke . Višina 10 cm debeline 1cm kontrastne barve barvi čolna in se piše na prvo tretjino levega in desnega boka.( KP –
1234 ).
Za gliserje je 2 x večja.
Ime je na zadnji tretjini levo, desno ali samo na krmi.
tim napisal/-a:hvala lepa!ispit za čolen grem pa zdj delat,zato pa še ne vem teh stvari.
fino, saj nisem tako zares mislil
Jaz ga delam pri ... se mi zdi, da je najcenejsi. 142€ ce si student pa se ceneje. Pa predavatelja poznam. Je kar dosti smeha! V petek bom pa videl, ce ga je bilo prevec
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
dobil sem ovirjeno pogodbo,ter list(z računom) od motorja katerega so poslali iz kopra ter prazno koverto na kateri je žig...stari vpisni list zadržijo v kopru na upravi rs za pomorstvo.ali bom res lahko naredil tehnični ter zavarovanje ter poslal na upravo kateri mi bodo izdali nov vpisni list.kaj pa če bi rad dal drugi motor gor pol samo prilozim druge paperje od druzga motorja...tako mi je prodajalec rekel,ali to drži...hvala vsem skupaj upam da nism nedležen...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta