Izdaja/prevzem izpita po uspešnem zaključku oz. zagovoru

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Uporabniški avatar
BohVar
Kapitan
Kraj: Okolica LJ

Izdaja/prevzem izpita po uspešnem zaključku oz. zagovoru

OdgovorNapisal/-a BohVar » Sr Jun 29, 2011 18:40

Zanima me kdaj dobiš fizično izpit (plastificiran) v roke. Se pravi, delaš izpit za VČ oz. imaš rok v Kopru ob 15:20 in ga tudi uspešno opraviš.
Ali dobiš takoj na "okencu" original izpit v roke ali dobiš nekakšno potrdilo o uspešno opravljenem izpitu za VČ in kasneje po pošti original. Ali samo čez nekaj dni (npr. 7, 14,...dni) po pošti original....
:shock: :oops:
Že vnajprej hvala za odgovore...... :roll:
Hodi v planine in plovi po morju dokler je še čas, ker prišel bo čas, ko ne bo več čas, in kmalu bo ta čas!
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Sr Jun 29, 2011 18:43

Po pošti čez par dni alora
Uporabniški avatar
BohVar
Kapitan
Kraj: Okolica LJ

OdgovorNapisal/-a BohVar » Sr Jun 29, 2011 18:53

Se pravi, na licu mesta, pa nikakršnega potrdila? Koliko dni (delovnih) cca.?? :roll:
Hodi v planine in plovi po morju dokler je še čas, ker prišel bo čas, ko ne bo več čas, in kmalu bo ta čas!
Uporabniški avatar
Poko
Poročnik korvete
Kraj: Il. Bistrica, Koper

OdgovorNapisal/-a Poko » Če Jun 30, 2011 12:17

Jaz sem ga lani septembra dobil tri dni po izpitu.
Vzami v zakup, da imajo sedaj v začetku sezone mogoče malce več dela in zna trajati kakšen dan več.
Kdor hoče - najde način, kdor noče - najde izgovor!
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Pe Jul 01, 2011 10:28

Kolega je lani šel delat izpit med dopustom, ko ga je opravil, je šel k referentki, se malo naredil ubogega, ker je prišel iz hrvaške, kjer že dva dni dopustuje in ima čoln na suhem in bi rabil izpit takoj. Prijazen nasmeh in bombonjera, pa mu je v eni uri in pol izpit tudi naredila.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
hrošč
Admiral
Kraj: Ljubljana - Vrsar

OdgovorNapisal/-a hrošč » Pe Jul 01, 2011 11:29

Naceloma gre hitro ja, dva tri dni pa dobis po posti. So ga pa lani meni za VHF zalozili in po enem tednu le klicem v Koper kaj se dogaja, pa pravi, joj, pa res, kle na mizi imam kuverto, pozabila poslat. Se zgodi, sicer so pa kar azurni.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti