je že kdo imel podobna srečanja take vrste??
ENODNEVNO KOPANJE POD CRVENIM VRHOM
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
ENODNEVNO KOPANJE POD CRVENIM VRHOM
32 let se že vozim z barkami iz Pirana na enodnevna kopanja pod Crveni vrh ... pa me bivšo nedeljo hrvaški policisti pridejo vprašat, če sem se prijavil .... in me popišejo (registracijo, ime, priimek)... češ, da sem v hrvaških teritorialnih vodah (sem skoraj v smeh prasnil, ker še politikarji ne vedo kje je meja).

a si u moj korpomorto zapel??
mal so sitkani ratal okol tega, pa ne samo letos.
s čim so se pa pripeljal, a so bli Umaški (siv gumon s stoječo kabino),
ponavadi ta domači policaji (UM) niso bogvekaj sitni, druga zgodba so, ko pridejo v kontrolo Pulski, tam ni pardona.
Neškodljiv prehod je edina varianta brez prijave, kaj to je vemo in ne vključuje sidranja, vezanja na obalo, izkrcanja kaj šele da vidjo da kdo iz hrvaške obale leze na čoln
Sem ravno to poletje ene dvakrat opazoval kamping naših na sredi zaliva, ko so pol dneva obdelovali eno gumico ki se je vračala s kopanja s hrvaške strani zaliva.
prej ali slej se nekdo najde ki si vzame čas
jst sem v burji spinal z obale, so prišli iz Rijeke ribarska inspekcija, smo mel vsi 20 minut dela, da so se z barko nekako približal in da se je en izkrcal, da so mi karto za ribolov prečekiral
praviloma tole kopanje ne gre še naslednji dve leti (slabi, če drži prvi julij za HR, in če drži da se takrat tudi šengen premika)
mal so sitkani ratal okol tega, pa ne samo letos.
s čim so se pa pripeljal, a so bli Umaški (siv gumon s stoječo kabino),
ponavadi ta domači policaji (UM) niso bogvekaj sitni, druga zgodba so, ko pridejo v kontrolo Pulski, tam ni pardona.
Neškodljiv prehod je edina varianta brez prijave, kaj to je vemo in ne vključuje sidranja, vezanja na obalo, izkrcanja kaj šele da vidjo da kdo iz hrvaške obale leze na čoln
Sem ravno to poletje ene dvakrat opazoval kamping naših na sredi zaliva, ko so pol dneva obdelovali eno gumico ki se je vračala s kopanja s hrvaške strani zaliva.
prej ali slej se nekdo najde ki si vzame čas
jst sem v burji spinal z obale, so prišli iz Rijeke ribarska inspekcija, smo mel vsi 20 minut dela, da so se z barko nekako približal in da se je en izkrcal, da so mi karto za ribolov prečekiral
praviloma tole kopanje ne gre še naslednji dve leti (slabi, če drži prvi julij za HR, in če drži da se takrat tudi šengen premika)
mirno morje in LP Friški
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta