UVOZ PLOVILA IZ USA IN REGISTRACIJA V EU

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

celebrity

UVOZ PLOVILA IZ USA IN REGISTRACIJA V EU

OdgovorNapisal/-a celebrity » Sr Mar 14, 2012 20:45

pozdravljeni

Jaz sem živel več let v Usa in sem se vrnil v Slovenijo! V Usa sem imel barko katere sem še vedno lastnik in bi jo rad uvozil v Slovenijo! barka je izjemna gre za Celebrity 240CC s Mercruiser 7.4L 330Ks. Trenutno je še locirana v Usa.

Zanima me uvoz in registracija na Slo zastavo oziroma Hr zastavo kajti moja žena ima tudi hrvaško državljanstvo.

Najbolj pa me zanima ker kot tovarna oz. izdelovalec Celebrity ne obstaja več in kako se pridobi ta znamenit Ce certifikat.

In koliko pride vse to stati, kajti tile modeli se prodajajo v Usa nekje med 12000 - 20000 Usd.

Najlepša vam hvala v naprej za vse informacije!

Slika barke je v mojem profilu

http://www.powerboatlistings.com/view/12948 - tip barke moja je ista razen da je rdeča[/img]
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Sr Mar 14, 2012 20:55

Pozdravljen tukaj, :wink: malo ti pomagam z slikami, drugače pa mislim ,da je naš član bojan11 pravi naslov za tebe, kontaktiraj ga na ZS, sicer se bo verjeten pa tudi tukaj oglasil :wink:

Slika
Ure dnevi leta tečejo....
celebrity

OdgovorNapisal/-a celebrity » Sr Mar 14, 2012 21:43

Najlepša hvala za pomoč s sliko!
Mat2000

OdgovorNapisal/-a Mat2000 » Če Mar 15, 2012 03:36

..
Nazadnje spremenil Mat2000, dne To Mar 19, 2013 13:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Mat2000

OdgovorNapisal/-a Mat2000 » Če Mar 15, 2012 03:46

..
Nazadnje spremenil Mat2000, dne To Mar 19, 2013 13:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bojan11
Admiral
Kraj: Trebnje
Kontakt:

Re: UVOZ PLOVILA IZ USA IN REGISTRACIJA V EU

OdgovorNapisal/-a bojan11 » Če Mar 15, 2012 07:20

celebrity napisal/-a:pozdravljeni

Jaz sem živel več let v Usa in sem se vrnil v Slovenijo! V Usa sem imel barko katere sem še vedno lastnik in bi jo rad uvozil v Slovenijo! barka je izjemna gre za Celebrity 240CC s Mercruiser 7.4L 330Ks. Trenutno je še locirana v Usa.

Zanima me uvoz in registracija na Slo zastavo oziroma Hr zastavo kajti moja žena ima tudi hrvaško državljanstvo.

Najbolj pa me zanima ker kot tovarna oz. izdelovalec Celebrity ne obstaja več in kako se pridobi ta znamenit Ce certifikat.

In koliko pride vse to stati, kajti tile modeli se prodajajo v Usa nekje med 12000 - 20000 Usd.

http://www.powerboatlistings.com/view/12948 - tip barke moja je ista razen da je rdeča[/img]

Živjo,

A mi lahko sporočiš kateri letnik je barka, in ali ima motor z elektronskim vbrizgom? Za registracijo tako v Sloveniji, kot na Hrvaškem ali drugje v EU boš potreboval CE certifikat. Za registracijo v Nemčiji ne potrebuješ CE certifikata če je barka starejša kot Junij 1998. Lahko ti pomagam uredit kompletno vse, od shippinga, carinjenja v EU, plačila uvoznih dajatev in registracije. Najbolje da mi javiš konkretne podatke o barki kot je številka trupa, tip motorja, številke motorja, itd... Urediti se da vse, samo natančne podatke od barke potrebujem.
allegro

Re: UVOZ PLOVILA IZ USA IN REGISTRACIJA V EU

OdgovorNapisal/-a allegro » Če Maj 17, 2012 20:26

bojan11 napisal/-a:
celebrity napisal/-a:pozdravljeni

Živjo,

A mi lahko sporočiš kateri letnik je barka, in ali ima motor z elektronskim vbrizgom? Za registracijo tako v Sloveniji, kot na Hrvaškem ali drugje v EU boš potreboval CE certifikat. Za registracijo v Nemčiji ne potrebuješ CE certifikata če je barka starejša kot Junij 1998. Lahko ti pomagam uredit kompletno vse, od shippinga, carinjenja v EU, plačila uvoznih dajatev in registracije. Najbolje da mi javiš konkretne podatke o barki kot je številka trupa, tip motorja, številke motorja, itd... Urediti se da vse, samo natančne podatke od barke potrebujem.

Zdravo, tudi sam sem lastnik jadrnice na Hrvaškem z ameriško zastavo. Kako je z registracijo v Nemčiji, kakšni so stroški za do 10m veliko jadrnico, je pa starejša od 1998.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti