Greva s kolegom gledat čoln in ugotoviva, da je v vpisnem listu motor letnik 2001, dejansko pa je motor 1991 ! Očitno neka napaka, lastnik ni nič skrival,...Zdej pa zanima kolega če kupi ta čoln kaj naredit a se to da popravt a bodo kaj komplicirali? Številke na ploščici se sicer ujemajo z vpisnim listom.
Pa še to, Yamaha 50KM l.1991 autolube, slabosti, prednosti, kaj posebno treba pazit, kaki predlogi, je to zanesljivo ali že prestaro?
hvala in lp
Napačni podatki v vpisnem listu
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
.
Mene so na carini obrnel k prej sploh nisem stevilk gledal pol sem poklical na naso kapetanijo in so vidl kdaj so se zaj... Pa so mi napisal nov vpisni list in to je to. Pa sory tist k sm mel sranje na meji ja se zgodi so rekl gospoda.
Tak de ce so se res zajebal se vidi ker majo cele mape papirjev
LP
Tak de ce so se res zajebal se vidi ker majo cele mape papirjev
LP
Kad se jede - jedem, kad se pije - pijem, kad se uživa - uživam, kad se radi - ne smetam.
OK da si kar sam odgovorim, mogoče še koga zanima:
Yamahina serija motorjev CV 2T ki se nekje celo še prodajajo je čist enostavne izvedbe, brez autoluba in celo nekateri brez trima motorji pa so do 40KM. CV pa pomeni customer value, kar naj bi pomenilo da gre za preverjeno tehnologijo brez naprednih rešitev a po nižji ceni od zadnjih modelov ...
Yamahina serija motorjev CV 2T ki se nekje celo še prodajajo je čist enostavne izvedbe, brez autoluba in celo nekateri brez trima motorji pa so do 40KM. CV pa pomeni customer value, kar naj bi pomenilo da gre za preverjeno tehnologijo brez naprednih rešitev a po nižji ceni od zadnjih modelov ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov