P: Sidra 20 kg - prodaja Mic-Tic

Tukaj lahko dodate oglase, če kaj kupujete ali prodajate. Da se tema ne bo preveč razširila, prosim, da vsak sodelujoči odpre samo eno temo in potem tam dodaja svoje oglase...

Moderatorji: moderator2, moderator, Matejc

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

P: Sidra 20 kg - prodaja Mic-Tic

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Ne Mar 29, 2026 20:49

Tole prodaja MicTic

• Sidro Rocna 20 kg, staro eno leto, v uporabi eno sezono
    Slika

To pa prodaja, ker ga kljub precej poskušanja zaradi loka ni uspelo spraviti v/na/nad... račji klun tako, da bi se dobro razumelo tudi z nastavki pasarele za vstop čez premec; zamenjano s pred kakim tednom prispelim Vulcan-om.

Jaz sem tu na forumu prikazal slike z Bolhe (pod katerimi je tudi povezava na oglase na Bolhi, kjer je še nekaj več slik). Pričakujem, da bodo slike vidne, dokler bo veljal oglas.

Mic Tic je omenjal morjeplovski popust, odgovoren je pa tudi za velikost prikazanih slik :| .
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
MicTic
Viceadmiral
Kraj: Ljubljana

Re: P: Sidra 20 kg - prodaja Mic-Tic

OdgovorNapisal/-a MicTic » Po Mar 30, 2026 07:40

Marjan, hvala za pimoč pri objavi. :D
Flying is beautiful.
Sailling is better!
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

Re: P: Sidra 20 kg - prodaja Mic-Tic

OdgovorNapisal/-a polanc » Po Mar 30, 2026 13:26

Tale Rokna je ko da bi v morju ročno potegnu na barki..res fajn sidrro toplo priporočam tud za na kako 8 do 9 m barko.ne se bat ..ko pihne ornk ni nič pretežko pa tud 500 w vinč jo bo komot gor potegnu.jaz imam na barki 11 m 27.5 kil sidra..
Pa dobro prodajo želim.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost