Za 1.maj bom 1.teden v Poreču, hotel Delfin, svojo 3,8m gumico s 15KS bi pa rad mel čim bližje dostopno, najbližje je kar v kampu Zelena Laguna, strošek mi je rekel v marini cca. 8€/dan, kar je kar sprejemljivo. Ker nimam izkušenj z najemi vezov vas vprašam ali je to ok? Ne upam si ga vezati nekje na črno, potem pa me zjutraj lahko čaka predrta gumica.
Do sedaj sem imel namreč gumenjaka vedno v Dalmaciji, kjer se je vedno najdel kak privez za pomol ali kako bojo pa ni bilo problemov, saj je bilo vse bolj robinzonsko.
Privez v Zeleni Laguni Poreč 1.maj
Moderatorji: moderator2, moderator
Hvala za info Tex.
Rad slišim kak nasvet od bolj izkušenih. S tem g. Ivotom sem se že pogovarjal, tak da nebo problemov
.
Upam da bo vreme ok da bom lahko malo obplul bližnjo obalo, se mi pa zdi ali pa se motim, da je tu okoli teh malih otočkov treba pazit na čeri v morju ker bom tukaj prvič z gumenjakom. Do centra Poreča je gledano po google earth kake 2 milji, to nebi smel biti nek problemček

Rad slišim kak nasvet od bolj izkušenih. S tem g. Ivotom sem se že pogovarjal, tak da nebo problemov
Upam da bo vreme ok da bom lahko malo obplul bližnjo obalo, se mi pa zdi ali pa se motim, da je tu okoli teh malih otočkov treba pazit na čeri v morju ker bom tukaj prvič z gumenjakom. Do centra Poreča je gledano po google earth kake 2 milji, to nebi smel biti nek problemček
Do Poreča, ni problem, imaš lepo priobalno plovbo, vmes imaš še marino Parentium in ski lift, nato zopet en zalivček... lahko greš...
Tudi na drugo stran do Funtane ali kampa Valkanela lepo varno ob obali, če pa te prime lahko potegneš še do Vrsarja...
Tudi na drugo stran do Funtane ali kampa Valkanela lepo varno ob obali, če pa te prime lahko potegneš še do Vrsarja...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Guma napisal/-a:...in naprej do Limskega kanala, Rovinja.
To je moj vsakoletni koridor z enakim gumenjakom kot ga imaš ti - od Poreča do Rovinja.
Na tej relaciji sem bil z izletniško ladjo, ki vozi iz centra Poreča. To je kar lep cilj za malo gumo.
Zanimive poti morjeplovcev. Ta forum je res uporaben
Sam bom letos prvič plul na tem kompleteku in pojma nimam koliko bom lahko prevozil z 25 l goriva, kot mi drži rezervoar, motor je Tohatsu 2T.
To še bo zanimivo. S prejšnjim Suzukijem 6Km sem imel kantico 5 l za par dni.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost