Privez v Zeleni Laguni Poreč 1.maj

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

bamby
Kapitan fregate
Kraj: Ptuj

Privez v Zeleni Laguni Poreč 1.maj

OdgovorNapisal/-a bamby » Če Mar 22, 2012 07:48

Za 1.maj bom 1.teden v Poreču, hotel Delfin, svojo 3,8m gumico s 15KS bi pa rad mel čim bližje dostopno, najbližje je kar v kampu Zelena Laguna, strošek mi je rekel v marini cca. 8€/dan, kar je kar sprejemljivo. Ker nimam izkušenj z najemi vezov vas vprašam ali je to ok? Ne upam si ga vezati nekje na črno, potem pa me zjutraj lahko čaka predrta gumica.

Do sedaj sem imel namreč gumenjaka vedno v Dalmaciji, kjer se je vedno najdel kak privez za pomol ali kako bojo pa ni bilo problemov, saj je bilo vse bolj robinzonsko.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Če Mar 22, 2012 09:27

lastnik, oz "operater" te marine je IVO, uredu in malo zasanjan dec ;)
Mislim, da je res najboljša izbira, da ga tam privežeš, če pa se zmeniš še za kak eu manj, bo pa sploh super ;)
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
bamby
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a bamby » Pe Mar 23, 2012 07:18

Hvala za info Tex.

Rad slišim kak nasvet od bolj izkušenih. S tem g. Ivotom sem se že pogovarjal, tak da nebo problemov ;-).
Upam da bo vreme ok da bom lahko malo obplul bližnjo obalo, se mi pa zdi ali pa se motim, da je tu okoli teh malih otočkov treba pazit na čeri v morju ker bom tukaj prvič z gumenjakom. Do centra Poreča je gledano po google earth kake 2 milji, to nebi smel biti nek problemček
8)
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Pe Mar 23, 2012 08:37

Do Poreča, ni problem, imaš lepo priobalno plovbo, vmes imaš še marino Parentium in ski lift, nato zopet en zalivček... lahko greš...
Tudi na drugo stran do Funtane ali kampa Valkanela lepo varno ob obali, če pa te prime lahko potegneš še do Vrsarja...
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
Guma
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Guma » Pe Mar 23, 2012 14:06

...in naprej do Limskega kanala, Rovinja.

To je moj vsakoletni koridor z enakim gumenjakom kot ga imaš ti - od Poreča do Rovinja.
Uporabniški avatar
vili
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a vili » Pe Mar 23, 2012 14:51

Če si že v Poreču,pol še do Ulike potegneš,kjer najdeš sigurno kakega Morjeplovca.

L.P.
bamby
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a bamby » So Mar 24, 2012 20:54

Guma napisal/-a:...in naprej do Limskega kanala, Rovinja.
To je moj vsakoletni koridor z enakim gumenjakom kot ga imaš ti - od Poreča do Rovinja.

Na tej relaciji sem bil z izletniško ladjo, ki vozi iz centra Poreča. To je kar lep cilj za malo gumo.

Zanimive poti morjeplovcev. Ta forum je res uporaben ;-).

Sam bom letos prvič plul na tem kompleteku in pojma nimam koliko bom lahko prevozil z 25 l goriva, kot mi drži rezervoar, motor je Tohatsu 2T.

To še bo zanimivo. S prejšnjim Suzukijem 6Km sem imel kantico 5 l za par dni.
8)
bamby
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a bamby » So Mar 24, 2012 20:57

vili napisal/-a:Če si že v Poreču,pol še do Ulike potegneš,kjer najdeš sigurno kakega Morjeplovca.

L.P.

Kje pa je to, da nem googlal raje vidim da mi član napiše, je bolj domača info. -)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost