Mogoče kdo ve na kaj so postavljeni zav. razredi za gumenjak, na dolžino ali moč motorja ali kombinirano?? Za gumenjak.
In kaki so ti razredi ter cena zavarovanja?
hvala, lp Z
Cena zavarovanja za gumenjak
Moderatorji: moderator2, moderator
V glavnem po moči motorja in hitrost ki jo doseže in aktivnosti povezane s tem.(rentanje, smučanje, itd) Osebno rečem da gre komaj 20vozlov in je mir, če jo boš želel fascinirat s hitrim čolnom bo ona tebe z računom.
Potem so tukaj še odstopanja v + če imaš še ITA morje, dolžina pri gumah do 5m ne igra vloge.
sem plačeval za 3m in 6KM enako kot 4,5 in 50KM.
Je pa dobro če imaš kakšnega zav.agenta in ti pokaže lestvice in kje so prehodi.
Potem so tukaj še odstopanja v + če imaš še ITA morje, dolžina pri gumah do 5m ne igra vloge.
sem plačeval za 3m in 6KM enako kot 4,5 in 50KM.
Je pa dobro če imaš kakšnega zav.agenta in ti pokaže lestvice in kje so prehodi.
Zavarovanje pri Triglavu za mojega fishermana 4,55 in 50KM te pride 66 EUR. Plačano 10 dni nazaj. Zavarovano za 1.200.000 EUR po njihovi tabeli. Za gumenjak je cena enaka. Zavarovanje je za Jadransko morje. Izključno za Slovenijo in Hrvaško. Za italijo je potrebno doplačilo. Če je plačano še za Italijo je zavarovano do 6.500.000 EUR.
Nazadnje spremenil Pozejdon, dne Sr Maj 09, 2012 13:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti