En moj sveženj ključev vsebuje 27 ključev (plus štirje - dovolj trdni - obročki in karabin, ki so ga prodajali za pripenjanje povodca na ovratnico za psa). Včasih kdo reče, da za to rabim orožni list.
(Dokler nisem 'izumil' tega in zanesljivega načina za obešanje nase, sem stalno izgubljal ključe, bodisi skozi luknje v žepih, bodisi na neznane načine. Ta je - z različnimi ključi v naboru - zdaj z mano že vsaj dvajset let.
Sveženj je bil najprej manjši - bilo je nekaj sistemskih ključev, potem pa so tu pa tam začeli šparati, pa naj stane kar hoče - in se je nabralo... Če bo vse po sreči, bo po selitvi službe na drugo lokacijo mogoče 'upokojiti' 12 ključev iz tega svežnja - nadomestila jih bo kodna kartica, za kolesarnico bo pa še vedno oziroma spet treba dati v sveženj en poseben - razmeroma velik in težak - ključ.)
Za to ni kmalu dovolj velikega, a še vedno priročnega kosa japanke
Moj odgovor je, da je to kje na varnem, pri vkrcanjih in podobnem pa pri roki maska, da se lahko najde na dnu, če vseeno pade v vodo.
V glavnem,
v sveženj ključev za na barko ustrezno majhno število ključev (sistemski za vsa domača vrata in podobno, kjer se to le da), morda ključe barke in ostalega na ločene obeske - po potrebi vsak svoj vzgonski obesek -
in nujno stestirati plovnost.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...