Zdravo, zanima me ali je že imel kdo podoben problem. Ne gre mi toliko za denar, bolj za sam princip. V lanskem letu se malce na hitro kupil manjšega gumenjaka (kitajske izdlave) in motor. Na izgled vse super, nikoli liman,... Po nekaj dneh uporabe se je pričela odlimavati zadnja dila, malo sem limal, konec sezone pa je čoln popolnoma razpadel. Sem si pač rekel jeba,... Za letošnjo sezono sem iskal samo gumenjaka, kupil Yama za 300 EUR, nekoliko že liman, vendar po zatrjevanju prodajalca v odličnem stanju in redno servisiran. Zdržal je eno krajšo vožnjo, naslednje jutro pa je sprednjo komoro odprlo po šivih (cca 30 cm luknja). Čoln lahko zakrpamo in nategnem naslednjega kupca. Tak nisem.
Zanima me, kakšne imam možnosti, da čoln vrnem prejšnjemu lastniku, pa naj se on ukvarja dalje. Pa ne gre toliko za denar, kot za princip, da "nategneš" kupca. Sicer pa znam rokovati s čolni, prejšnjega sem imel 15 let.
Poškodba gumenjaka - krivda prodajalca?
Moderatorji: moderator2, moderator
Pri tako starem PVC gumenjaku je samo vprašanje časa kje bo spustilo. Jst sm sam imel prvič enako izkušnjo in mi je uničilo dopust. Takoj isti teden sem se odpravil in kupil novega, tudi če boš limal bo vedno nekje drugje spustil. Sam sem obupal po tretjem popravljanju
V primeru, da boš ponovno kupil rabljenega, ne kupuj starejšega od 5 let.
V primeru, da boš ponovno kupil rabljenega, ne kupuj starejšega od 5 let.
Ne obstajajo neumna vprašanja, obstajajo le neumni odgovori!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov