drobne kraje z plovila

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

francelj
Admiral
Kraj: Brezovica

OdgovorNapisal/-a francelj » Po Jul 24, 2017 22:51

Kar pridi.. Garmina ti bom vrnil, če me bo ponoči luna nosila okrog tvojega čolna, bencina lahko pa še mojega malo dobiš :)
Dimen
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Dimen » To Jul 25, 2017 11:59

Ni sicer iz čolna pa vendar. Letos so mi prvi dan ukradli bojo z vršo vred. Pred zadnji dan pa vršo prerezali počez, da je za v smeti. Lokacija - Pag - sever
dijo_porko
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a dijo_porko » To Jul 25, 2017 12:27

Pred parimi leti so enemu motornjaku na nasem pomolu v Portorozu odsraufali stransko okno... po moje so hoteli bolj skodo narediti kot karkoli drugega...
ELAN666
Kontraadmiral

fv

OdgovorNapisal/-a ELAN666 » To Jul 25, 2017 14:12

Dimen napisal/-a:Ni sicer iz čolna pa vendar. Letos so mi prvi dan ukradli bojo z vršo vred. Pred zadnji dan pa vršo prerezali počez, da je za v smeti. Lokacija - Pag - sever

to meni vsako leto delajo.........če dam marker (bojo) jo bodo sigurno ukradli.......najbolj požrešni so italjani ........sem ga skozi daljnogled gledal kako je obrnil gliser dvignil vršo in vseskup odpeljal .......in ravno tako na pagu

zdaj jo pač zanesem z masko na ustrezno globino obtežim in jo pustim brez markerja ........sicer včasih malo iščem ampak bolje to kot brez vrše.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov