Ob zastavo v Poreču

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Lure
Admiral
Kraj: Ljubljana - Izola

Ob zastavo v Poreču

OdgovorNapisal/-a Lure » Pe Jul 14, 2017 11:08

Danes zjutraj, malo pred 6h sem slišal kot da mi pasarela drgne po pomolu, zato sem šel pogledat. Ko sem stopil v kokpit sem zagledal dva mladeniča, ki popravljata vrvi na pasareli. Takoj za tem sem videl da ima eden v roki Slo zastavo, istočasno pa sta opazila mene in jo ucvrla.

Slika

Očitno bomo morali na mestnih rivah pasarele čisto odstranit in ne samo dvignit. :(
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Pe Jul 14, 2017 11:51

Ja, na mestnih rivah je treba biti previden.
Žalostno je, a na hrvaškem vidim veliko ljudi, ki brskajo po smetnjakih in iščejo plastenke, da jih potem prodajo ali pa ostanke še uporabne hrane, da jo odnesejo domov. Pa to niso đankiji ampak stare ženičke ipd. Žalostno, a resnično. Revščine je veliko. No, navtične priveske (bokobrane, pasarele...), ti ne bo ukradla ta ženička ampak mladci, ki se vračajo z žura ipd. Bokobran, ki stane recimo 50€, je prava trofeja in pred leti so mi na Lošinjski rivi, dva preprosto odrezali, tako da, ko smo se zbudili, je bila barka bočno na rivi samo še s srednjim bokobranom.
Prilika dela tatu!
tom66
Štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a tom66 » Pe Avg 18, 2017 15:42

kot da pri nas ni revežev in je vse v najlepsem redu med in mleko
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Pe Avg 18, 2017 19:25

Meni so jo spizdili barabe v MARINI ACI RAB !
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
Roberth1
Admiral
Kraj: Kranj - Vraniči - Červar

Re: Ob zastavo v Poreču

OdgovorNapisal/-a Roberth1 » Pe Avg 18, 2017 19:37

Lure napisal/-a:Danes zjutraj, malo pred 6h sem slišal kot da mi pasarela drgne po pomolu, zato sem šel pogledat. Ko sem stopil v kokpit sem zagledal dva mladeniča, ki popravljata vrvi na pasareli. Takoj za tem sem videl da ima eden v roki Slo zastavo, istočasno pa sta opazila mene in jo ucvrla.

Slika

Očitno bomo morali na mestnih rivah pasarele čisto odstranit in ne samo dvignit. :(

Tam kjer si bil vezan, se tudi streljajo. Tako si še dobro prišel skozi.
https://vodovod-rh.si/
zlatko83
Admiral

OdgovorNapisal/-a zlatko83 » Pe Avg 18, 2017 22:51

Jaz pasarelo, kjer koli sem vezan, ponoči vedno pospravim na barko, tudi v matični luki :idea:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov