Goli otok - prenocitev
Moderatorji: moderator2, moderator
- 1stofficer
- Admiral
Goli otok - prenocitev
V kratkem nameravam odjadrat do Golega otoka in tam okoli prenocit. Kako je s privezi tam okoli? Gledam 888, eni privezi so, kako je z guzvo v tem cajtu ipd..
- 1stofficer
- Admiral
Re: Goli otok - prenocitev
Uporabno, hvala. Se na Grgurju da privezat in prenocit?
Na Golem se lahko privežeš v zahodnem ali večjem severozahodnem portu. Noben pa nima valobrana oz. je vsaj delno odprt za valove mimovozečeih plovil.
SZ port

SZ port

Nazadnje spremenil Marchi, dne To Avg 11, 2020 11:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- 1stofficer
- Admiral
Kul, hvala. Razmisljam celo, da bi prespal nekje okoli Baske ali na Rabu in se nato zgodaj odpravil proti Golemu in Grgurju da imam cel dan za to. Vec opcij moram met na lagerju ce me kje preseneti poln zaliv bark 
Mimogrede, vidim da mas nosilce za coln na krmi nekako pritrjene na ograjo. Iscem neko podobno resitev za lok na krmi, da ga pritrdim na obstojeco ograjo pa ne najdem nekih prikladnih spojk. Kako mas to reseno?
Mimogrede, vidim da mas nosilce za coln na krmi nekako pritrjene na ograjo. Iscem neko podobno resitev za lok na krmi, da ga pritrdim na obstojeco ograjo pa ne najdem nekih prikladnih spojk. Kako mas to reseno?
1stofficer napisal/-a:Mimogrede, vidim da mas nosilce za coln na krmi nekako pritrjene na ograjo. Iscem neko podobno resitev za lok na krmi, da ga pritrdim na obstojeco ograjo pa ne najdem nekih prikladnih spojk. Kako mas to reseno?
Ne vem točno, ker ni moja barka. Edino tole sem zbrskal, če ti bo kaj pomagalo.

1stofficer napisal/-a:Kul, hvala. Razmisljam celo, da bi prespal nekje okoli Baske ali na Rabu in se nato zgodaj odpravil proti Golemu in Grgurju da imam cel dan za to. Vec opcij moram met na lagerju ce me kje preseneti poln zaliv bark
A ne boš iz Klimnega plul? Imaš ja Malo in Velo Luko za prespat...
Mato 
- 1stofficer
- Admiral
@marchi
hvala, vidm prblizno
@mato
Tako ja. Tut to je opcija, se bolje Bracol, a bi raje prisel blize dol.
hvala, vidm prblizno
@mato
Tako ja. Tut to je opcija, se bolje Bracol, a bi raje prisel blize dol.
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Lahko prespiš ali na Grgurju ali na Golem. Povsod bo prostor, mogoce bolje na Grgurju, je ogromno prostora. Na obeh lokacijah imas tudi gostilno.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Mi smo prespali na Golem na pomolu pred gostilno.
V betonskem "pristanišču" bolj severno mi ni bilo preveč všeč. Val se odbija in vrača kot v banji.
V betonskem "pristanišču" bolj severno mi ni bilo preveč všeč. Val se odbija in vrača kot v banji.
kalužni mali
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti