Musto oblačila in kvaliteta

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
evovii
Admiral

Musto oblačila in kvaliteta

OdgovorNapisal/-a evovii » Pe Avg 13, 2021 14:18

Pozdravljeni,

Rad bi malo povprašal kako ste kaj zadovoljni z Musto oblačili in jadralnimi oblekami? Sicer sem bil kar nekaj časa navdušen nad Musto klasičnimi oblačili vendar opažam, da je kvaliteta vedno bolj vprašljiva. Predvsem sem razočaran nad polo majicam, ki so mi po mojem mnenju čisto prehitro zbledele, imam tudi dva brezrokavnika, ki sta po enem letu pričela razpadati. Enostavno so se napisi pričeli kar lepiti kot čigumiji... pa nisem pretiraval z uporabo.... predvsem mi gre na k.. ker ni poceni oprema razpadati pa je začela prej kot če bi kupil kakšen brezrokavnik v Lidlu....

Tole sem malo napisal, da vidim če ima še kdo kakšne podobne izkušnje oz se sam kaj zajebal (pranje pa to...).

p.s. jadralno obleko imam od Sandiline in sem super zadovoljen, po petih letih še vedno bp.
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

Re: Musto oblačila in kvaliteta

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Pe Avg 13, 2021 14:31

Glede jadralne obleke so meni vecinoma priprocali HH ali Musto. Na konci sem tudi vzel Sandiline in za enkrat sem super zadovoljen.

Imam pa Musto majico pa je se vedno taka kot je bila, kljub pranju, soncu itd...

Musto je sigurno top roba, vsaj kar se jadralnih cunj tice.
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Pe Avg 13, 2021 18:51

Jaz imam Musto jadralbo obleko off shore ze 13 let. Res je da je nisem velikokrat rabil, vendar ko sem jo se je izkazala za odlicno. Ne prepzsca tudi ce sedis na dezju, ne zebe.....je pa res da Musto ni poceni.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Darh
Admiral
Kraj: Tu bolje- Pula

OdgovorNapisal/-a Darh » Pe Avg 13, 2021 20:36

Ja Car, to mas staro 13 let, takrat je bila roba ŠE roba! Bi rekel da skoraj povsod.
Danes ali pa dve-tri let nazaj, pa kvaliteta sigurno pada.
Tid Alpina cevlje si vcasih lahko nosil 20 let, pa niso razpadla, danes pa 3-4 let pa je ze gotof.
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » So Avg 14, 2021 08:42

To ne vem, vseeno pa mocno dvomim, da bi si lastnik/lastniki dovolili uniciti svetovno znano blagovno znamko kot je Musto z varcevanjem pri kvaliteti.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » So Avg 14, 2021 10:49

Pomoje jadralne obleke za katere das 1000 eur sigurno drzijo kvaliteto. Govorim pa bolj o oblacilih Musto za prosti cas. S tem imam jaz slabe izkusnje. Imam njihove kratke hlace in so ok, UV jadralne majce so tudi ok. Izredno slabe izkusnje pa imam s polo majckami ( zbledeli napisi v cca 1 letu obcasne uporabe in pa dva brezrokavnika ki ju nosim tudi obcasno ki pa sta zacela razpadat po enem letu. Npr imam doma isto brezrokavnik od Lafume ki ga uporabljam za v hribe in po 15 letih se vedno bp. Ok je malo zbledela barva ampak vsi napisi in vse ostalo bp....
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti