Plutje pod Virskim mostom

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

Re: Plutje pod Virskim mostom

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Če Jun 23, 2022 21:00

Paco napisal/-a:Jaz nisem imel nikoli J* tam pluti sem pa 2x slepal male glisercke brez propele od tam.

Kamni levo , kamni desno, pa simpaticen tok, da ne govorim o popoldanskem maestralu so mi vedno hlace tresle, ozko pa k devina lukna.

Res pa je da se je tam kot riba v vodi gibal Habibi in to vsako leto..KAPO DOL.

Super ce kaj zrihtajo !

Ja res je, že mnogo let se vozim pod Virskim mostom, prej z Zpogonom in čoln 6.5m, zadnjih 12 let pa z barko 7.5m in osovino. Točno vem kje je treba peljati in, ker je tam vedno polno firbcev, ki čakajo na senzacijo nasedanja, jih vedno zajebem in ko grem mimo eni celo zaploskajo. No in sedaj bo te romantike konec, zadeva se poglablja in promet bo stekel kot se šika.
mašinfirer
Uporabniški avatar
dole
Viceadmiral
Kraj: gorenjska - center galaksije

OdgovorNapisal/-a dole » Če Jun 23, 2022 21:22

Počasi se daleč pride. :D
mirno morje
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Po Jun 27, 2022 13:38

dole napisal/-a:Počasi se daleč pride. :D

Pa še kako to drži pa ne samo to, tudi marsikaj več vidiš, česar prej, ko samo letiš, ti veliko zbeži mimo. Ravno zaradi tega, sem šel na barko in ni mi žal. Eno je, če kampiraš ali si nekje v apartmaju in rabiš čoln za dnevne skoke sem in tja. Meni je dopustovanje na barki mnogo cenejše pa še lokacije menjaš po potrebi, danes tukaj, jutri tam in dopust je pestrejši. Toliko z mojega vidika, -počasi se daleč pride-.
mašinfirer

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti