DELO NA JAHTI

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

denis0510

DELO NA JAHTI

OdgovorNapisal/-a denis0510 » Če Maj 13, 2010 11:47

Pozdrav vsem na forumu !

Glede na to,da bom v tem letu diplomiral in navtike, da imam malo izkušenj s plovbo, imam pa opravljenih dosti tečajev, prosim vse,ki karkoli vedo,kako bi se lahko zaposlil kje na kakšni jahti, naj mi to napišejo.
Berem, slišim,... da veliko največkrat nemških lastnikov bark išče delovno silo.
Hvala vsem,ki mi bodo na kakršenkoli način pomagali.

lp
Densi
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Če Maj 13, 2010 13:26

Zakaj si to pod potaplanje objavil?
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Če Maj 13, 2010 17:38

Cibro, verjetno zato, ker je svoj poskus že v štartu obsodil na potop, hihihihihiihihh, mater sem res žleht ratu :twisted: :twisted:

Ne, drugač pa Denis, po moje probaj najprej z googlom kaj poiskat, če boš pa rabil kaj v nemščini napisat za kak oglas pa ti lahko pomagam prevesti (če slučajno ne znaš nemško)

Veliko sreče pri iskanju joba - čau
Green to green or red to red, safely go ahead!
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Če Jul 08, 2010 16:22

Tale post me je pa malo nasmejal.

Z Matejc-em bi lahko na SKI forum napisala nekako takole:
"Ali kdo zaposli učitelja smučanja? Smučat sicer ne znam, sam pa prebral veliko knjig o smučanju!" Pod P.S. pa še dodava: "Zaželjeno je v Avstriji ali Italiji, kjer so višji honorarji :lol: "

Zakaj z matejc-em ? Ker sva oba malo povezana s smučarijo.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Če Jul 08, 2010 17:18

BOJA, če išče na nemški jahti bo nekak moral komunicirat in mora znati vsaj Avstrijsko, če že ne Nemško :D :D :D
V8 + Jet drive
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Pe Jul 09, 2010 10:46

Mike napisal/-a:BOJA, če išče na nemški jahti bo nekak moral komunicirat in mora znati vsaj Avstrijsko, če že ne Nemško :D :D :D

Mike, morda pa išče delo, kjer ni treba nič govoriti, hihihihihihih, švabi rabijo vse sorte služabnikov...

res sem žleht no :twisted:
Green to green or red to red, safely go ahead!
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Pe Jul 09, 2010 14:59

kr en
tale tvoj post me je pa res nasmejal...

p.s.
če pa ma kdo ponudbo pa kr na ZS :lol: :lol:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Po Jul 12, 2010 16:06

Dragi Denis, da ti bo nekdo v roke zaupal par Mio eur vredno jahto in lastno življenje, bodo samo diplome brez prakse premalo. To delo je zelo zahtevno - odgovorno in ne uživaško, ker si Kapitan, mornar, strojnik, mehanik, nabavni skratka "deklica za vse" v enem.
Gledalci dostikrat z zavistjo gledajo frajerja v nobel cunjah ali celo v uniformi, ki pripelje jahto v marino in si mislijo "Kaj bi jest to delu!" nihče pa ga ne vidi, ko mu sredi morja nagaja oz crkne motor in je usran do ušes, okvara na električni instalaciji, mu lastniki "težijo" da bi "tu čez" čeprav so napovedana neurja.
Skratka ni tako lepo in preprosto kot izgleda. Če pa ti je všeč lepa bela kapitanska uniforma pa imaš v isti rubriki temo :Kako do kapitana lepo opisano.
Pa upam da ti nisem ubil volje!
:wink:

Drugače pa če bo pri volji in času (nevem kje pluje) ti lahko naš član Nemo iz lastnih izkušenj pove kako zahtevno je to delo in kakšno znanje zahteva.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov